Σε θέση μάχης ο Ολυμπιακός

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο Ηράκλειο βρίσκεται η αφετηρία του δύσκολου προγράμματος που έχει ο Ολυμπιακός σε Ελλάδα και Ευρώπη. Η ομάδα του Μίτσελ αντιμετωπίζει αύριο (20.30) τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο, με στόχο την επιστροφή στις επιτυχίες, μετά τις ήττες από τον Ατρόμητο και τη Μάλμε. Ακολούθως, οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν τη Γιουβέντους στο Φάληρο την Τετάρτη, ενώ τη μεθεπόμενη Κυριακή το Καραϊσκάκη θα φιλοξενήσει το ντέρμπι των «αιωνίων».

«Ολοι γνωρίζουν ότι είμαστε μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και ότι έχουμε υποχρέωση να είμαστε πάντα οι πρωταγωνιστές. Γνωρίζουμε ότι μπορούμε να το κάνουμε. Εχουμε αυτοπεποίθηση ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε, αλλά και παίκτες που μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα για να τα καταφέρουμε» ήταν το χθεσινό σχόλιο του Χόρχε Μπενίτες για το δύσκολο πρόγραμμα των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ο Παραγουανός επιθετικός αναμένεται να προφυλαχθεί από το αυριανό παιχνίδι, καθώς προέρχεται από τραυματισμό. Αντιθέτως, στην αποστολή θα συμπεριληφθούν οι Φουστέρ, Ντοσεβί και Διαμαντάκος, οι οποίοι έχουν αποθεραπευτεί πλήρως. Ο Σιόβας κάνει αγώνα δρόμου ώστε να είναι διαθέσιμος για το ραντεβού με τον Παναθηναϊκό.

Στις 10 το πρωί αρχίζει η διάθεση των εισιτηρίων του ντέρμπι από τα εκδοτήρια του Καραϊσκάκη. Κοστίζουν 20, 25, 30, 35, 40, 55, 65, 100 και 150 ευρώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή