Τσάμπιονς Λιγκ: Εντυπωσιακή επιστροφή στη δράση

Τσάμπιονς Λιγκ: Εντυπωσιακή επιστροφή στη δράση

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

 Με πληθώρα σπουδαίων αγώνων ανοίγει απόψε η τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, αποζημιώνοντας τους φιλάθλους για την 20ήμερη αναμονή τους για την κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Η δράση αρχίζει από τις 7 το βράδυ με την επικίνδυνη έξοδο της Μάντσεστερ Σίτι στη Μόσχα, όπου θα αντιμετωπίσει την πάντα απρόβλεπτη ΤΣΣΚΑ. Ο προπονητής των Ρώσων, Λεονίντ Σλούτσκι χαρακτήρισε την πρωταθλήτρια Αγγλίας φαβορί για την κατάκτηση του θεσμού, αν και οι «Σίτιζενς» αναζητούν ακόμη την πρώτη τους νίκη στον όμιλο και θα παίξουν απόψε χωρίς τον Φρανκ Λάμπαρντ.

Στις 9.45 μ.μ. ο ΑΠΟΕΛ δίνει ένα ακόμη πολύ δύσκολο ματς στον όμιλο υποδεχόμενος την Παρί Σεν Ζερμέν, που πλέον βρίσκει τη φόρμα της στο γαλλικό πρωτάθλημα. Ο Γιώργος Δώνης θα στερηθεί των υπηρεσιών των Στάθη Αλωνεύτη και Τάσου Παπάζογλου, ο Τομάς ντε Βινσέντι διεκδικεί θέση στην ενδεκάδα, ενώ ο Ράφικ Τζεμπούρ θα είναι πιθανότατα στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ. Οι Γάλλοι δεν υπολογίζουν στον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και πάλι, με τον συμπαίκτη του Χαβιέρ Παστόρε να παραδέχεται χθες ότι «χωρίς τον Ζλάταν είναι πάντα δύσκολα…».

Ο «Θρύλος» της Λευκωσίας ενημερώθηκε από την UEFA ότι θα πληρώσει πρόστιμο 20.000 ευρώ για το κορεό στην εξέδρα του στον αγώνα με τον Αγιαξ, που ανέγραφε «Δεν Ξεχνώ» και «Η Κύπρος είναι ελληνική».

Η «ελληνική» Ρόμα, των Χολέμπας, Μανωλά και Τοροσίδη, απειλεί την Μπάγερν Μονάχου στο Ολύμπικο, αν και ο προπονητής της παραδέχεται ότι «είμαστε το αουτσάιντερ. Η Μπάγερν είναι από τις πλουσιότερες ομάδες στον κόσμο, έχει σπουδαίους παίκτες και νικά σχεδόν πάντα, αλλά αυτό το ματς δεν το έχει κερδίσει ακόμη», είπε ο Ρούντι Γκαρσία. «Να πάρουμε τουλάχιστον έναν βαθμό, για να μείνουμε στην κορυφή» είπε ο επιθετικός των Βαυαρών, Τόμας Μίλερ, θέτοντας χαμηλά τον πήχυ.

Από το αποψινό πρόγραμμα ξεχωρίζουν ακόμη οι μάχες της Μπαρτσελόνα με τον Αγιαξ και της Πόρτο με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, την ώρα που η Σάλκε θα προσπαθήσει να επιβεβαιώσει την καλή της κατάσταση υπό τον Ρομπέρτο ντι Ματέο εναντίον της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή