Αρωμα Ευρώπης

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μία εβδομάδα γεμάτη από ποδόσφαιρο. Αυτό που θέλουμε να παρακολουθούμε και όχι αυτό που μας… υποχρεώνουν να βλέπουμε. Με τις τέσσερις ομάδες μας να είναι παρούσες και να θέλουν το καλύτερο. Το αν θα το πετύχουν είναι ένα μεγάλο ερώτημα. Οχι λόγω των ονομάτων των αντιπάλων τους, αλλά επειδή, στους αγώνες του πρωταθλήματος που προηγήθηκαν το Σαββατοκύριακο, αν εξαιρεθεί ο ΠΑΟΚ, οι υπόλοιπες τρεις δεν έπεισαν για την ετοιμότητά τους.

Ο Ολυμπιακός, με μια άμυνα που δεν εμπνέει σιγουριά, θα αντιμετωπίσει τη Γιουβέντους. Ομάδα, που διαθέτει παίκτες που μπορούν να κάνουν τη ζημιά ανά πάσα στιγμή. Το πώς θα μπορέσει ο Μίτσελ να… στεγανοποιήσει αυτό που είδαμε στο Ηράκλειο είναι το μεγάλο στοίχημα.

Ο Παναθηναϊκός πρέπει να βρει το κουράγιο στην Ολλανδία, για να ανακάμψει. Οσο κι αν φαντάζει δύσκολο αυτό απέναντι στην Αϊντχόφεν, δεν είναι και αδύνατο. Τρίτη αποτυχία σε ισάριθμους αγώνες θα τον αφήσει πολύ νωρίς εκτός τροχιάς πρόκρισης.

Ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα έχει τον τρόπο να επιστρέψει στις νίκες. Μπορεί η Φιορεντίνα να έχει το όνομα, όμως ο «Δικέφαλος» στην έδρα του έχει τον τρόπο να ανατρέψει τα προγνωστικά και να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Τέλος, η ευχάριστη έκπληξη, ο Αστέρας Τρίπολης, έχει αποδείξει πως μπορεί και διαψεύδει κάθε πρόβλεψη. Το έκανε με τις Μπεσίκτας και Παρτιζάν. Γιατί να μην το πετύχει και στο Λονδίνο με την Τότεναμ;

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή