Κομβική αναμέτρηση για τον Ολυμπιακό

Κομβική αναμέτρηση για τον Ολυμπιακό

2' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Καθοριστικό για το ευρωπαϊκό μέλλον του Ολυμπιακού θα είναι το αποτέλεσμα του αποψινού αγώνα (21.45) με τη Γιουβέντους στο γεμάτο Καραϊσκάκη, της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Οπως τόνισε ο Μίτσελ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε χθες στο φαληρικό γήπεδο, θα επιδιώξει η ομάδα του να κρατήσει τα θετικά στοιχεία των δύο πρώτων αναμετρήσεων στον όμιλο, με την Ατλέτικο Μαδρίτης και τη Μάλμε.

«Εμείς θεωρούμε πως είμαστε κάτι ανάμεσα στα δύο αυτά ματς. Φυσιολογικά ξέρουμε να παίζουμε καλά αυτά τα ματς. Δείξαμε και με την Ατλέτικο αλλά και πέρυσι πως μπορούμε να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο. Και με τη Μάλμε παίξαμε σε υψηλό επίπεδο αλλά κάναμε λάθη. Σεβόμαστε πολύ τη Γιουβέντους, όπως κάθε αντίπαλο αλλά εμείς θα συνεχίσουμε τον δρόμο μας. Βλέπουμε πως ο κόσμος μιλάει καλά για το ποδόσφαιρό μας και την έδρα μας. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι. Πριν να μιλάμε για την ατμόσφαιρα και μετά για το καλό ποδόσφαιρο που έχουμε δείξει» είπε χαρακτηριστικά ο Ισπανός τεχνικός.

Μάλιστα, έγινε «ασπίδα» του Αλμπέρτο Μποτία ο οποίος έχει δεχθεί τη μεγαλύτερη κριτική για τις δυσλειτουργίες της άμυνας του Ολυμπιακού. Είναι αξιοσημείωτο πως ο Ισπανός τεχνικός ανέλαβε την ευθύνη για τις επιλογές της ενδεκάδας. Σε ό,τι αφορά το αρχικό σχήμα, αποκάλυψε πως ο Ντομίνγκες (εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου) θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, κόντρα στη Γιουβέντους θα επιλέξει τους Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μαζουάκου, Μποτία, Αμπιντάλ, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Μανιάτη, Ντομίνγκες, Αφελάι, Μήτρογλου.

«Για εμάς είναι μεγάλο κίνητρο να παίζουμε με τέτοιες ομάδες. Το μεγαλύτερο είναι να υπερασπιζόμαστε τα χρώματα της ομάδας μας. Γνωρίζουμε πολύ καλά την ευθύνη και την υποχρέωση να κερδίσουμε το ματς, γιατί αυτό θα μας επιτρέψει να βρεθούμε σε μία καλή θέση στον όμιλο», τόνισε ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού, Τσόρι Ντομίνγκες. Από την πλευρά του, ο τεχνικός της «Μεγάλης Κυρίας», Μάσιμο Αλέγκρι ο οποίος έπλεξε το εγκώμιο των «Πειραιωτών», άφησε στην Ιταλία τους τραυματίες Κάσερες, Μπαρτζάλι (οι οποίοι θα ήταν στο αρχικό σχήμα) Μαρόνε και Ρόμουλο. Να σημειωθεί ότι έχει δίλημμα για την επίθεση μεταξύ Γιορέντε και Μοράτα. Παράλληλα, ο Μαρκίζιο έχει αποκτήσει προβάδισμα έναντι του Πίρλο για τον χώρο της μεσαίας γραμμής. Σε σύστημα 3-5-2 αναμένεται να παίξουν οι Μπουφόν (τερματοφύλακας) Ογκμπόνα, Μπονούτσι, Κιελίνι (στην άμυνα), Ασαμόα (αριστερά) και Λιχστάινερ (δεξιά), Μαρκίζιο, Πογκμπά και Βιδάλ στη μεσαία γραμμή και Μοράτα (ή Γιορέντε), Τέβες στην επίθεση. Στο άλλο ματς του ομίλου, η Ατλέτικο Μαδρίτης θα υποδεχθεί τη Μάλμε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή