Απομακρύνει το άγχος ο ΠΑΟΚ για Φιορεντίνα

Απομακρύνει το άγχος ο ΠΑΟΚ για Φιορεντίνα

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αγχος δεν έχει. Τα χειροκροτήματα φοβάται. Ο Αγγελος Αναστασιάδης έδωσε άλλη μια παράσταση στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου για τον σημερινό (20.00) αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Φιορεντίνα στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. «Δεν έχω άγχος, γιατί με ρωτάτε συνεχώς; Μη μου μεταφέρετε το δικό σας άγχος» απάντησε αρχικά σε σχετική ερώτηση για τον σημερινό αγώνα και όταν κλήθηκε να σχολιάσει το ενδεχόμενο να γίνει σήμερα sold out στην Τούμπα είπε: «Τον κόσμο εμείς τον φέρνουμε στην Τούμπα. Θέλει να περνά καλά, να βλέπει κάτι ωραίο. Αυτή είναι η δουλειά μας. Αν χάσουμε ένα ματς, οι επόμενες μέρες δεν θα είναι οι καλύτερες. Αυτό ίσως να είναι το άγχος που λέτε εσείς, αλλά αυτό είναι μία πραγματικότητα, Αν το συνειδητοποιήσουμε εμείς αυτό, τότε οι μέρες ταλαιπωρίας, που θα έρθουν, θα είναι λίγες. Δεν έχω άγχος, φοβάμαι τα χειροκροτήματα. Εμαθα να ξεκινάω το καλοκαίρι και να πανηγυρίζω τον Μάιο. Οποιος πανηγυρίζει ενδιάμεσα πεθαίνει. Θέλει πολλή δουλειά με τα παιδιά ακόμα».

Ο Αναστασιάδης δεν μπορεί να υπολογίζει στον Ρόμπερτ Μακ, ο οποίος δεν ξεπέρασε το αιμάτωμα και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα μείνει εκτός. «Σεβόμαστε τον αντίπαλο και παραπάνω από όσο νομίζετε ίσως, αλλά σταματάμε εκεί. Οταν ξεντυνόμαστε και μπαίνουμε στο γήπεδο πρέπει να κάνουμε αυτά που πρέπει για να το κάνουμε πιο εύκολο για εμάς» σχολίασε για το παιχνίδι με τους Ιταλούς.

Οσο για το ενδεχόμενο αποχώρησης του Ρατς για τη Σαουδική Αραβία, ο κ. Αναστασιάδης ήταν κατηγορηματικός. «Από σας το ακούω αυτό το σενάριο. Πώς μπορεί να γίνει αυτό από τη στιγμή που είναι στον ΠΑΟΚ. Δεν γνωρίζω».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή