Εξαγωγή μίσους

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σαράντα γκολ o απολογισμός στους οκτώ αγώνες της Τρίτης του Τσάμπιονς Λιγκ. Τεράστια παραγωγικότητα, αν αναλογιστούμε πως στο σύγχρονο ποδόσφαιρο τα αμυντικά συστήματα κάνουν δύσκολη τη ζωή σε κάθε επιθετικό.

Το ζητούμενο όμως δεν είναι η ανάλυση για το πώς κάποιες άμυνες θύμιζαν… ελβετικό τυρί, αλλά ποια είναι η αντίδραση των οπαδών και των διοικήσεων, των ομάδων που γνώρισαν τη συντριβή. Και μεταξύ αυτών είναι και η Ρόμα, που διεκδικεί τον τίτλο στην Ιταλία.

Τραγουδούσαν οι οπαδοί της, στο «Ολύμπικο», όταν η Μπάγερν έγραψε το 0-5 και εξακολουθούσαν να τραγουδάνε, όταν διαμορφώθηκε το τελικό 1-7. Εντάξει χθες υπήρξε στον Τύπο το σχετικό… κράξιμο, αλλά μέχρι εκεί.

Το μέγα «θάψιμο» έγινε από εδώ, την Ελλάδα. Βλέπετε δεν κάνουμε μόνο εξαγωγή παικτών, αλλά και οπαδικής αντιπαράθεσης. Η παρουσία στην ενδεκάδα της Ρόμα, των Μανωλά, Τοροσίδη, ήταν η αιτία της συντριβής και όχι η «μηχανή» του Γκουαρντιόλα.

Φυσικά δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα στη ζωή των δύο Ελλήνων παικτών, αλλά και του Χολέμπας που αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο, ούτε θα επηρεαστεί η καριέρα τους στην ιταλική ομάδα. Υπάρχει και η συντριβή στο πρόγραμμα.

Μόνο εδώ, στην Ελλάδα, μεταμορφώνουμε τους «ήρωες» της προηγούμενης μέρας, σε εφιάλτες και το αντίστροφο. Γι’ αυτό και είμαστε καταδικασμένοι να μη δούμε… άσπρη μέρα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή