Ικανοποίηση στην ΑΕΚ, ευκαιρία για δοκιμές

Ικανοποίηση στην ΑΕΚ, ευκαιρία για δοκιμές

1' 41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το καλό ξεκίνημα της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ, έχει φέρει την απαιτούμενη ηρεμία στις τάξεις της ομάδας και έχει δώσει τη δυνατότητα στον Τραϊανό Δέλλα να διαχειριστεί κατάλληλα το ρόστερ της ομάδας. Ασχέτως αν οι νίκες, όπως η πρόσφατη στα Χανιά με 2-0, δεν συνδυάστηκαν με καλό θέαμα, το 3×3 αποτελεί μια εξαιρετικά σημαντική παρακαταθήκη για τα επόμενα παιχνίδια.

Η σημερινή αναμέτρηση απέναντι στον Ηρακλή Ψαχνών (19.30) για το Κύπελλο Ελλάδος είναι μια καλή ευκαιρία για τον Δέλλα να δοκιμάσει νέους ποδοσφαιριστές στον βασικό κορμό της ομάδας είτε δίνοντας ευκαιρίες (Ρόβας, Γροντής, Σαρρής) είτε επιβραβεύοντας παίκτες που πρόσφεραν πολύτιμη βοήθεια στα προηγούμενα παιχνίδια (Ντακόλ, Ζόριτς). Οι υπόλοιποι της ενδεκάδας μάλλον παραμένουν οι ίδιοι, με τον Ανέστη στο τέρμα, τον Μπακάκη και τον Κολοβέτσιο στην άμυνα, τον Κορδέρο, τον Μπαρμπόσα και τον Πλατέλλα στο κέντρο. Χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρει και ο Ιβάν Μπρέσεβιτς που επιστρέφει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, ενώ οι Ανάκογλου, Λαμπρόπουλος, Σοϊλέδης δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή.

Στο Κύπελλο, η Ενωση ξεκίνησε με ισοπαλία κόντρα στον Πανθρακικό και όσο κι αν ο στόχος δεν δημοσιοποιείται συνεχώς, στην ΑΕΚ ελπίζουν σε μια καλή πορεία στον δεύτερο τη τάξει θεσμό της χώρας, μέσω του οποίου υπάρχει η δυνατότητα αναμετρήσεων με παραδοσιακούς αντιπάλους, όπως ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ. Αντίπαλος στον όμιλο και ο Ατρόμητος του Ρικάρντο Σα Πίντο.

Σε περίπτωση νίκης, η ΑΕΚ εξασφαλίζει λογικά την πρόκρισή της, κάτι που αναμένεται να φέρει και κόσμο στο γήπεδο λόγω και της σημερινής αργίας. Κόσμο περιμένει η ΑΕΚ και στην επόμενη αναμέτρησή της για την Φούτμπολ Λιγκ, την Κυριακή, με αντίπαλο τον Αχαρναϊκό ο οποίος επέλεξε ως έδρα την γειτονική για την Ενωση, Ριζούπολη.

Εκτός του αγώνα της ΑΕΚ με τον Ηρακλή Ψαχνών, για τον 5ο όμιλο, σήμερα θα διεξαχθούν και οι εξής αναμετρήσεις για τη 2η φάση του Κυπέλλου: 7ος όμιλος: 15.00 (OTE Sport 5): Τύρναβος – Αιγινιακός, 8ος όμιλος: 15.00 (OTE Sport 4): Χανιά – Ολυμπιακός Βόλου, 1ος όμιλος: 17.15 (OTE Sport 4) Φωστήρας – Παναχαϊκή, 4ος όμιλος: 17.15 (OTE Sport 5) Εθνικός Γαζώρου – Ηρακλής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή