Προτεραιότητα ο Αστέρας για Ολυμπιακό

Προτεραιότητα ο Αστέρας για Ολυμπιακό

1' 43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο αγώνες με υψηλό βαθμό δυσκολίας καλείται να δώσει ο Ολυμπιακός σε διάστημα λίγων ημερών. Η αρχή θα γίνει αύριο στην Τρίπολη όπου θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα για την 9η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (ώρα έναρξης 19.30). Και την Τρίτη θα παίξει με τη Γιουβέντους στο Τορίνο για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου με θετικό αποτέλεσμα θα μεγιστοποιήσει τις πιθανότητες πρόκρισης στη νοκ άουτ φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης.

Με χθεσινές του δηλώσεις, ο Ισπανός τεχνικός ξεκαθάρισε πως για τον ίδιο και την ομάδα του προέχει μόνο ο αγώνας που ακολουθεί. Και εξήγησε το γιατί: «Είναι αρχές Νοεμβρίου και βρισκόμαστε ακριβώς εκεί που θέλαμε να είμαστε. Ακόμα και λίγο καλύτερα απ’ όσο θα θέλαμε να είμαστε, όσον αφορά το Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν θα πρέπει να διαφοροποιούμε τις διοργανώσεις στο μυαλό μας. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε σε ποια διοργάνωση παίζουμε. Πρέπει να παίζουμε καλά και σαν παίκτες του Ολυμπιακού όπου και εάν αγωνιζόμαστε. Για όλα τα ματς ανεξαρτήτου διοργανώσεως γιατί μόνο και μόνο ότι παίζεις για τον Ολυμπιακό κάνει όλα τα παιχνίδια σημαντικά», είπε χαρακτηριστικά ο Ισπανός τεχνικός.

Πάντως, οι Φουστέρ (ίωση), Μποτία (λοίμωξη του αναπνευστικού) και Τσόρι Ντομίνγκεζ (σφίξιμο στους προσαγωγούς) ενδέχεται να μην είναι στην αποστολή του αγώνα με τον Αστέρα για να προφυλαχθούν ενόψει της αναμέτρησης στο Τορίνο. Ανέτοιμος είναι ακόμη ο Μπενίτες, ο οποίος διανύει το τελικό στάδιο της αποθεραπείας του, ενώ ο Σιόβας δεν είναι ακόμη σε θέση να αγωνιστεί και στα 90 λεπτά ενός αγώνα, όπως διευκρίνισε ο Ισπανός τεχνικός. Παρεμπιπτόντως, έπλεξε το εγκώμιο του Κώστα Φορτούνη: «Πολλοί παίκτες νομίζουν πως με τη συμμετοχή τους στις προπονήσεις ή έναν αγώνα μπορεί να μην κερδίσουν μία θέση στην ομάδα. Ομως το παράδειγμα είναι ο Φορτούνης, που έχει κερδίσει τη θέση του».

Μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης μετέβη στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και μίλησε με το τεχνικό επιτελείο για τους δύσκολους αγώνες που ακολουθούν σε Ελλάδα και Ευρώπη. Μάλιστα, τους γνωστοποίησε την απόφασή του να βρεθεί το Σάββατο στην Τρίπολη για να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση με τον Αστέρα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή