Πίσω από τις κάμερες

2' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το «σταυροδρόμι» του Χιου Ντάλας

Οι πληροφορίες που έρχονται από το «περιβάλλον» του Χιου Ντάλας τον εμφανίζουν ως ιδιαίτερα προβληματισμένο από κάποιες διαιτησίες, από τον τρόπο που βαθμολογούν κάποιοι παρατηρητές αλλά και από την ξαφνική αλλαγή του προέδρου και των υπόλοιπων μελών της ΚΕΔ. Η δήλωση που έκανε «έχω δει τι έγινε και θα ενημερώσω την ΕΠΟ» συνδυάζεται με την άφιξή του στην Αθήνα το επόμενο Σάββατο και προκαλεί ερωτήματα για το πώς θα λειτουργήσει. Θα θελήσει και θα μπορέσει να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές στη διαιτησία ή θα συμβιβαστεί με την ελληνική πραγματικότητα και θα περιοριστεί στο να παίζει τον άχαρο ρόλο του να εμφανίζει ως δικές του επιλογές άλλων; Ιδωμεν…

ΜΠΛΟΥ.

Το μεγαλύτερο αγκάθι

Τουλάχιστον θλιβερή μπορεί να χαρακτηριστεί η εικόνα μερικών οπαδών της ΑΕΚ, που την περασμένη Κυριακή στη Ριζούπολη, λειτουργούσαν ως… προστάτες της ομάδας. Ηθελαν να μπουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, ήθελαν να βρίσκονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ήθελαν να διακόπτουν τον αγώνα όποτε το έκριναν απαραίτητο, ακόμη κι όταν ανέκοπταν έτσι τον ρυθμό της ομάδας τους. Ο δρόμος της επιστροφής της ΑΕΚ στη μεγάλη κατηγορία είναι δύσκολος και γίνεται ακόμη δυσκολότερος όταν μπαίνουν και εμπόδια εκ των έσω. Αλήθεια, θα λείψουν σε κανέναν αυτοί οι 50-100 που νομίζουν ότι η ομάδα (και η κάθε ομάδα) τους ανήκει; Καλές οι μεταγραφές, ακόμη καλύτερα τα πλάνα για το νέο γήπεδο, αλλά η κάθαρση του συλλόγου θα έπρεπε να έχει ξεκινήσει από τους οπαδούς της. Οργανωμένους και μη. Πάντως, ο τελευταίος που επιχείρησε να το κάνει δεν είχε θετική κατάληξη. Η μεγαλύτερη κληρονομιά που θα μπορούσε να αφήσει ο Ντέμης Νικολαΐδης στην ΑΕΚ θα ήταν η φυλάκιση ή έστω η απομάκρυνση από το γήπεδο, όσων νομίζουν ότι θα «ψηλώσουν» στη ζωή τους, κάνοντας επεισόδια σε έναν αθλητικό χώρο.

Στ. Δημ.

Ούτε καν το αυτονόητο

Είναι τέτοιο το χάος στον σύλλογο του Αρη -και όχι μόνο στο ποδοσφαιρικό τμήμα- που μόλις προχθές η νέα διοίκηση του Ερασιτέχνη, υπηρεσιακή αφού ορίστηκε από το πρωτοδικείο πριν από μερικές μέρες, έδωσε παραγγελία για ρουχισμό για όλα τα αγωνιστικά τμήματα υποδομής! Μέχρι τώρα σχεδόν όλα τα τμήματα αγωνίζονταν χωρίς στολές ή με παλιότερων ετών ρούχα, ενώ σε αγώνα μπάσκετ νεανίδων οι αθλήτριες δεν είχαν καν ρούχα με το σήμα του συλλόγου. Οι προηγούμενες διοικήσεις του Α.Σ. Αρη είχαν παρατημένα τα τμήματα που τροφοδοτούν με παίκτες και παίκτριες τους άνδρες και τις γυναίκες αντίστοιχα. Μέσα στις επόμενες μέρες μετά από πολύ καιρό θα υπάρχουν κανονικά στολές. Το αυτονόητο έγινε πλέον είδηση.

Γ. Σ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή