Σε ρυθμούς Νήσων Φερόε η Εθνική με νέα πρόσωπα

Σε ρυθμούς Νήσων Φερόε η Εθνική με νέα πρόσωπα

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο μυαλό του Κλάουντιο Ρανιέρι και των διεθνών είναι η πρώτη νίκη στην προκριματική φάση του Euro 2016. Ο αγώνας της Παρασκευής με τις Νήσους Φερόε στο γήπεδο Καραϊσκάκη αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για την Εθνική μας προκειμένου να πάρει το τρίποντο. Χθες, ξεκίνησε την προετοιμασία της με μία προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, όπου κεντρικό πρόσωπο ήταν ο Φάνης Γκέκας.

Ο έμπειρος επιθετικός της Ακίσαρ ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος για την κλήση του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα από τον ομοσπονδιακό τεχνικό. Τα βλέμματα τράβηξαν και οι νέοι της Εθνικής, Θανάσης Ντίνας, Μιχάλης Μπακάκης, Δημήτρης Κολοβός και Χρήστος Τασουλής τους οποίους υπολογίζει ο Ρανιέρι για το ματς με τις Νήσους Φερόε, αλλά και για το φιλικό με τη Σερβία που θα διεξαχθεί την επόμενη Τρίτη στο γήπεδο του Πλατανιά στα Χανιά.

Να σημειωθεί πως ο Κώστας Μανωλάς, που είχε αντικατασταθεί στο τελευταίο ματς της Ρόμα για το Καμπιονάτο λόγω τραυματισμού, υποβλήθηκε χθες σε εξετάσεις οι οποίες ήταν καθαρές και έτσι βρίσκεται στη διάθεση του Ρανιέρι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή