Ζητείται νίκη

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πειραματισμοί… Ρανιέρι, πράξη τέταρτη. Η Εθνική μας ποδοσφαίρου, χωρίς νίκη, δύο ήττες και μία ισοπαλία, υποδέχεται απόψε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την ομάδα που δεν μπόρεσε να μαζέψει ούτε ένα βαθμό, στα τρία προηγούμενα παιχνίδια.

Αν λοιπόν η ομάδα μας δεν κατορθώσει ούτε απέναντι στα Νησιά Φερόε να πάρει τους τρεις βαθμούς, τότε καλύτερα… να δηλώσει παραίτηση από την προκριματική φάση του Euro 2016 και ο Ιταλός προπονητής της να επιστρέψει στην πατρίδα του. Οσο για τους ανθρώπους της ΕΠΟ, αυτοί ας ζουν ακόμα στον κόσμο τους.

Σύμφωνοι, η ελληνική ποδοσφαιρική παραγωγή δεν μπορεί να βγάζει κάθε δεκαετία παίκτες που θα φτάνουν την Εθνική στα υψηλότερα σκαλοπάτια της ευρωπαϊκής κατάταξης. Ομως τέτοια κατρακύλα δεν θα τη φανταζόταν και ο πιο απαισιόδοξος φίλαθλος.

Η αλήθεια είναι πως ξέμεινε και από επιλογές ο Ρανιέρι. Ομως σε κάθε παιχνίδι να καλεί και παίκτες που ούτε στις ομάδες τους δεν είναι βασικοί, δεν είναι κι ό,τι πιο συνετό. Και όλο αυτό το ανακάτεμα που έκανε στα τρία προηγούμενα ματς, ζάλισε ακόμα και τον ίδιο. Σκεφτείτε πώς αισθάνονται οι… μόνιμοι της ενδεκάδας.

Ας ελπίσουμε, πως απόψε θα παρατάξει μία σύνθεση που θα έχει μία ποδοσφαιρική λογική. Ωστε να υπάρξει μία στοιχειώδης ανάπτυξη, βάσει ενός συγκεκριμένου σχεδιασμού. Γιατί αν περιμένουμε πάλι, πάμε όλοι μπρος και κάτι θα πετύχουμε, θα κατορθώσουμε να βρεθούμε στην τελευταία θέση του ομίλου!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή