Πίσω από τις κάμερες

1' 53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ακόμα περιμένουν

Ενας χρόνος έχει συμπληρωθεί από την απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων στη δίκη για τους στημένους αγώνες ποδοσφαίρου και ακόμα τα πρακτικά της συνεδρίασης δεν έχουν καθαρογραφεί. Η εισαγγελέας έδρας στη συγκεκριμένη δίκη, Βιργινία Σακελλαροπούλου, έχει σχεδόν περατώσει την προκαταρκτική έρευνα που άρχισε μετά τη δίκη σχετικά με το αν υπήρξε ψευδορκία από εκπροσώπους της ΕΠΟ και για τη θέση του «integrity officer» για την οποία η ομοσπονδία χρηματοδοτείται από την UEFA. Ομως δεν μπορεί να προχωρήσει αν δεν έχει στη διάθεσή της τα πρακτικά της δίκης. Αναγκαστικά, λοιπόν, προσαρμόζεται στους «αργούς ρυθμούς της Δικαιοσύνης».

ΜΠΛΟΥ.

Νέο αδιέξοδο για τα χρέη

Ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟΚ δεν μπορεί να δώσει λύση στο θέμα των χρεών, γιατί πολύ απλά δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί το τελευταίο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών έως και 1 εκατ. ευρώ. Από τότε που ο Ιβάν Σαββίδης έχει αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πρώτο του μέλημα ήταν η εξόφληση των χρεών, πληρώνοντας ένα ποσό μεταξύ 11-13 εκατ. ευρώ εφάπαξ. Αυτό το ποσό δεν καλύπτει ωστόσο το πρωτογενές κεφάλαιο και τις προσαυξήσεις και παρά τις αλλεπάλληλες συναντήσεις με κυβερνητικά στελέχη, αλλά και τον ίδιο τον πρωθυπουργό, ο Δικέφαλος βρίσκεται πάλι σε αδιέξοδο για 43 υποθέσεις που έχουν «παγώσει» εδώ και χρόνια. Υπάρχει δυσαρέσκεια για όσα (δεν) κάνει η κυβέρνηση στον ΠΑΟΚ, αλλά ίσως αυτή η εξέλιξη δεν απορρέει μόνο από κυβερνητικές αποφάσεις…

Γ.Σ.

Δύσκολα χρόνια

Στα «πέτρινα χρόνια» δείχνει ότι έχει επιστρέψει η ελληνική άρση βαρών. Το άθλημα που κάποτε έφερνε επιτυχίες στην Ελλάδα τώρα δείχνει να έχει βρεθεί σε… έναν δρόμο χωρίς επιστροφή, καθώς οι νέοι δεν ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με αυτό διότι δεν υπάρχουν αθλητές – είδωλα. Χαρακτηριστικό είναι ότι στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Καζαχστάν, η Αννα Αθανασιάδου (58 κ.) σήκωσε 190 κ. στο σύνολο. Πριν από αρκετά χρόνια, στην ίδια κατηγορία, η Μαρία Χριστοφορίδου σήκωνε 200 κ., παρόλο που, τότε, η γυναικεία άρση βαρών δεν ήταν ολυμπιακό άθλημα…

Σπυρ. Σπαν.

Συνέδριο για τη βία

Σχεδόν ενάμιση μήνα μετά τον θάνατο του φιλάθλου του Εθνικού, Κώστα Κατσούλη, στον αγώνα Γ΄ Εθνικής, Ηρόδοτος – Εθνικός, πραγματοποιείται σήμερα και αύριο στο Ηράκλειο πανελλαδικό συνέδριο για τη βία στον αθλητισμό το οποίο συνδιοργανώνεται από την ΕΠΣ Ηρακλείου και την περιφέρεια Κρήτης υπό την αιγίδα του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

ΜΠΛΟΥ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή