Σύντομα

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΒΟΛΕΪ: Δυνατές αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών, η οποία αρχίζει σήμερα και θα ολοκληρωθεί αύριο. Το σημερινό πρόγραμμα: 19.00: Ολυμπιακός – Εθνικός Αλ., Παμβοχαϊκός – ΜΕΝΤ, Λαμία – Ορεστιάδα, Φοίνικας Σ. – Κηφισιά.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών: 18.00: ΠΑΟΚ – Κιλκίς, ΙΕΞ Ξυνή / Δικέας – Διομήδης Αργους, Φοίβος Συκεών – ΑΕΚ, ΧΑΝΘ – Αναγέννηση Βύρωνα, Δράμα 1986 – Φίλιππος Βέροιας, 21.00: ΑΣΕ Δούκα – Ποσειδών Λουτρακίου. Α1 γυναικών, 5η αγωνιστική: 18.00: Εθνικός Κοζάνης – Αναγέννηση Αρτας.

ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ: Με τη συμμετοχή των Δημήτρη Νώλη, Δημήτρη Μακρή, Βαγγέλη Μακρή, Αννα Σταύρου, Χριστίνα Τάτση και Νικολέτα Αζωίδη συνεχίζεται σήμερα και ολοκληρώνεται αύριο στη Ντεϊτόνα Μπιτς το παγκόσμιο πρωτάθλημα αθλητών 11-18.

ΤΕΝΙΣ: Τα αστέρια του αύριο στον χώρο του επαγγελματικού τένις από όλο τον κόσμο, καθώς και οι κορυφαίοι Ελληνες και Ελληνίδες τενίστριες αγωνίζονται στο Hellenic Zeus ITFPro Circuit που διεξάγεται στο Lyttos Beach, στη Χερσόνησο του Ηρακλείου. Πρόκειται για μία σειρά επαγγελματικών τουρνουά (πέντε ανδρών και ισάριθμα γυναικών) με συνολικά χρηματικά έπαθλα 100.000 δολαρίων που ολοκληρώνονται αύριο με τη διεξαγωγή των τελικών των γυναικών και των ανδρών (ώρα έναρξης 10.30 π.μ.). Πρόκειται για τα τελευταία, εν Ελλάδι, επαγγελματικά τουρνουά για το 2014, που είναι και οι σημαντικότερες διοργανώσεις τένις στη χώρα μας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή