Το πρόγραμμα της Κυριακής

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΠΑΣΚΕΤ

Τα βλέμματα στο ΟΑΚΑ

Να επιστρέψει στις νίκες θα επιδιώξει σήμερα (15.00) η ΑΕΚ, η οποία με τον Ντράγκαν Σάκοτα στον πάγκο της θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Πάτρας στο ΟΑΚΑ. Στις 17.00, ο Ολυμπιακός θα δοκιμαστεί στο Ρέθυμνο στον αγώνα που θα ρίξει την αυλαία της 6ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών. Ο αυριανός αγώνας του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό αναβλήθηκε. Για την 7η αγωνιστική της Α1 γυναικών: 12.00: Πρωτέας Βούλας – Ιπποκράτης, Αναγέννηση ΝΡ – Ολυμπιακός Βόλου, 13.00: Παναθλητικός – Αθηναϊκός, 13.30: Τερψιθέα – Ελληνικό, 15.00: ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός.

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ

Στον δρόμο της ανόδου

Ο Αρης υποδέχεται την Αναγέννηση Γιαννιτσών για την 7η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και θα αρχίσει στις 15.00. Οι άλλοι αγώνες του 1ου ομίλου: 15.00: Απόλλων Αρναίας – Δόξα Δράμας, Θύελλα Φιλώτα – Εθνικός Αγιονερίου, Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Καστοριά, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος – Αρης Ακροποτάμου, Εβρος Σουφλίου – Καμπανιακός, Ορφέας Ελευθερούπολης – Καβάλα.

ΠΟΛΟ

Τέσσερις αγώνες

Με τέσσερις αγώνες ολοκληρώνεται σήμερα η 1η αγωνιστική της Α1 πόλο των ανδρών. Το πρόγραμμα: 14.30: Υδραϊκός – Νηρέας Λ., 16.30: Χίος – ΠΑΟΚ, 17.00: Α.Ο. Π. Φαλήρου – Καλαμάκι, 18.00: Εθνικός – Πανιώνιος.

ΒΟΛΕΪ

Ντέρμπι στο φιλέ

Δύο δυνατές αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της Α1 βόλεϊ ανδρών, η οποία ολοκληρώνεται σήμερα. Στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ο Αρης υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (17.30), ενώ η ΑΕΚ των πολλών οικονομικών προβλημάτων παίζει με τον Παναθηναϊκό (20.00).

ΤΕΝΙΣ

Η νέα γενιά

Μελλοντικά αστέρια από όλο τον κόσμο, καθώς και οι κορυφαίοι Ελληνες και Ελληνίδες τενίστες αγωνίζονται στο Hellenic Zeus ITFPro Circuit που διεξάγεται στο Lyttos Beach, στη Χερσόνησο του Ηρακλείου. Πρόκειται για μία σειρά επαγγελματικών τουρνουά (πέντε ανδρών και ισάριθμα γυναικών) με συνολικά χρηματικά έπαθλα 100.000 δολαρίων που ολοκληρώνονται σήμερα με τη διεξαγωγή των τελικών των γυναικών και των ανδρών (ώρα έναρξης 10.30 π.μ.).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή