Κατέθεσαν Μαρινάκης, Σαρρής στον εισαγγελέα

Κατέθεσαν Μαρινάκης, Σαρρής στον εισαγγελέα

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στον αθλητικό εισαγγελέα Κ. Σιμιτζόγλου κατέθεσε χθες ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, και ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής με αφορμή τις καταγγελίες που έκανε ο πρώτος την περασμένη Παρασκευή στο Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μαρινάκης υποστήριξε ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης τηλεφώνησε επισταμένα στον πρόεδρο της ΕΠΟ και στον αναπληρωτή πρόεδρο της ΚΕΔ, Χρ. Ζωγράφο ζητώντας τους τον ορισμό συγκεκριμένων διαιτητών στον αγώνα Παναχαϊκής – ΑΕΚ.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έμεινε στο γραφείο του εισαγγελέα για περίπου μιάμιση ώρα και κατά πληροφορίες επανέλαβε όσα υποστήριξε στη Σούπερ Λίγκα. «Ο,τι είχα να πω, το είπα στον εισαγγελέα» ήταν η φράση του κ. Μαρινάκη, καθώς έφευγε από τα δικαστήρια της Ευελπίδων. Στη συνέχεια ο ισχυρός άνδρας του ΟΣΦΠ απάντησε σε σχετική ερώτηση που δέχθηκε: «Είπα ακριβώς ό,τι είχα αναφέρει στο Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ».

Αργότερα στον εισαγγελέα αφίχθη ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, που σύμφωνα με τον κ. Μαρινάκη δέχθηκε τα τηλεφωνήματα από τον κ. Μελισσανίδη, η κλήση του οποίου για κατάθεση αναβλήθηκε με πρωτοβουλία του κ. Σιμιτζόγλου προκειμένου να μελετήσει τις πρώτες καταθέσεις.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ έδωσε ένορκη κατάθεση στον Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου και κατά την αποχώρησή του από την Ευελπίδων δεν θέλησε να κάνει καμία δημόσια τοποθέτηση.

Ο κ. Μελισσανίδης σήμερα στις 12.00 στην αίθουσα Τύπου του ΟΑΚΑ θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου με θέμα «τα τελευταία γεγονότα στον χώρο του ποδοσφαίρου». Η συνέντευξη αναμένεται με ενδιαφέρον, αφού αναμένεται να απαντήσει στις κατηγορίες του προέδρου του Ολυμπιακού και να τοποθετηθεί σε όσα κωμικοτραγικά συμβαίνουν στον χώρο του ποδοσφαίρου με ευθύνη των διοικήσεων της ΕΠΟ και της Σούπερ Λιγκ.

Στον εισαγγελέα θα καταθέσει και το θύμα της επίθεσης της περασμένης Παρασκευής, Χρ. Ζωγράφος, ο οποίος έχει ήδη καταθέσει στην αστυνομία. Οπως έγινε γνωστό ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ, πήρε εξιτήριο χθες και κατέθεσε μήνυση κατ’ αγνώστων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή