Ανώτερη η Ζενίτ, ανατροπή Εθνικού

Ανώτερη η Ζενίτ, ανατροπή Εθνικού

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην ανωτερότητα της Ζενίτ Καζάν υποκλίθηκε ο Ολυμπιακός. Σε αγώνα για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν, εντός έδρας, με 0-3 (26-28, 19-25, 20-25) από την «κόκκινη αρκούδα». Αντίθετα, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης νίκησε την ελβετική Σόνενβερτ με 3-0 (25-18, 26-24, 25-19), πήρε και το «χρυσό σετ» (17-15) και προκρίθηκε στην κύρια φάση του Τσάλεντζ Καπ.

Ιδιαίτερα ανταγωνιστικός εμφανίστηκε ο Ολυμπιακός στο πρώτο σετ. Κόντραρε στα ίσα τη ρωσική ομάδα και θα μπορούσε να κάνει το 1-0 εάν ο Γιούρισιτς δεν έκανε λάθος σε κρίσιμο σημείο. Οι «Πειραιώτες» αντιστάθηκαν και στο δεύτερο σετ μέχρι το 11-11, αλλά εκεί ο Σιβοζέλεζ, από τη θέση του σερβίς, έκανε ένα σερί 5-0. Στο τρίτο, η ελληνική ομάδα ξεκίνησε καλά και προηγήθηκε, όμως τα λάθη των παικτών της δεν της επέτρεψαν να πετύχει καλύτερο σκορ. «Είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών μου. Μας αφήνει βέβαια μια γλυκόπικρη γεύση η κατάληξη του πρώτου σετ. Αντιμετωπίσαμε το φαβορί του ομίλου και για την κατάκτηση του τίτλου και δυσκολέψαμε την προσπάθειά του. Τώρα θα εστιάσουμε στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ», δήλωσε ο Δημήτρης Καζάζης, ενώ ο Παναγιώτης Πελεκούδας πρόσθεσε: «Αν συνεχίσουμε να παίζουμε με αυτή τη ζωντάνια, θα μπορέσουμε να κάνουμε αρκετά πράγματα».

Αυτή ήταν η πρώτη ήττα του Ολυμπιακού ύστερα από επτά νίκες από την έναρξη της σεζόν. Ο επόμενος ευρωπαϊκός αγώνας των «ερυθρολεύκων» θα είναι στις 3 Δεκεμβρίου και θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη γερμανική Φριντριχσάφεν.

Στο Τσάλεντζ Καπ, ο Εθνικός κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος του 1-3 και να νικήσει την ελβετική Σόνενβερτ. Για την επόμενη φάση της διοργάνωσης, η αντίπαλός του θα προκύψει από αγώνα του κυπέλλου Συνομοσπονδίας και αναμένεται να γίνει γνωστή σήμερα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή