Eoρταστικό κλίμα στη Θύρα 13, τελική ευθεία με τον Μπεργκ

Eoρταστικό κλίμα στη Θύρα 13, τελική ευθεία με τον Μπεργκ

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τούρτα με 48 λαμπερά κεράκια έσβησε χθες η Θύρα 13, το πιο ζωντανό και δυναμικό κομμάτι των οπαδών του Παναθηναϊκού. «Σαν σήμερα, στις 19 Νοεμβρίου του 1966, λειτούργησε για πρώτη φορά ο σύνδεσμος της Θύρας 13 στο Μεταξουργείο. Σε όλα τα γήπεδα, στην Ελλάδα, στο εξωτερικό, σε όλα τα αθλήματα παντού και πάντα μπροστάρης η Θ13. Ευχόμαστε να τα χιλιάσει! Για πάντα μαζί…» είναι το μήνυμα που έστειλε η «Παναθηναϊκή Συμμαχία», ενώ ανάλογες ευχές εξέφρασαν και πολλοί αθλητές και παράγοντες του συλλόγου. Μάλιστα, υπάρχουν σκέψεις ο (σε δύο χρόνια) εορτασμός των 50 χρόνων ζωής της Θύρας 13 να γίνει με μια πανηγυρική και συμβολική εκδήλωση, με τη συμμετοχή όλων των τμημάτων του Παναθηναϊκού και παλιές δόξες της ομάδας.

• Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι συζητήσεις για την επέκταση του συμβολαίου του Μπεργκ. Οι επαφές διεξάγονται σε πολύ καλό κλίμα και τις επόμενες ημέρες αναμένονται στην Ελλάδα οι εκπρόσωποι του Σουηδού διεθνούς για τις τελικές συζητήσεις. Πιο πιθανή εξέλιξη, η επέκταση του συμβολαίου του Μπεργκ για ένα χρόνο έως το 2017, με σημαντική αύξηση των αποδοχών του.

• Αν και το τοπίο είναι θολό για το Σαββατοκύριακο, ο Αναστασίου έχει έτοιμα τα πλάνα του για το ματς με τον Εργοτέλη, χωρίς να υπολογίζει τους Ζέκα, Καρέλη, Ατζαγκούν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή