Μεταξύ Ξάνθης και Μαδρίτης η προετοιμασία του Ολυμπιακού

Μεταξύ Ξάνθης και Μαδρίτης η προετοιμασία του Ολυμπιακού

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετ’ εμποδίων συνέχισαν οι πρωταθλητές Ελλάδας την προετοιμασία τους για τις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις τους. Κατά τη διάρκεια της χθεσινής πρωινής προπόνησης, ο Μίτσελ και οι ποδοσφαιριστές του δεν γνώριζαν αν θα παίξουν το Σάββατο στην Ξάνθη για το πρωτάθλημα, ή θα πρέπει να επικεντρωθούν στον αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης που θα διεξαχθεί την Τετάρτη στο «Βιθέντε Καλντερόν».

Σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» ξεκαθάρισε πως δεν πρέπει να υπάρχει καμία ανοχή σε θέματα βίας. Χαρακτήρισε δικαιολογημένη τη διαμαρτυρία των διαιτητών, διευκρινίζοντας πως πρέπει να βρεθούν λύσεις για να μη σταματήσει το πρωτάθλημα, αφού όπως ανέφερε το πρόβλημα δεν είναι καθαρά αθλητικό.

«Πιστεύω πως όποιες κι αν είναι οι συνθήκες, δεν πρέπει να υπάρχει καμία ανοχή σε θέματα βίας. Οπως προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε τη βία μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, το ίδιο πρέπει να κάνουμε και σε οποιοδήποτε άλλο μέρος συμβεί κάποιο περιστατικό βίας, το οποίο είναι παράνομο. Πιστεύω, λοιπόν, πως πρέπει να υπάρχει μηδενική ανοχή στα περιστατικά βίας μέσα και έξω από τα γήπεδα. Ομως, πρέπει να είμαστε και λίγο διπλωμάτες γιατί συμμετέχουμε σε επαγγελματικά πρωταθλήματα. Στο πλαίσιο της μη ανοχής, πρέπει να βρούμε και μία λύση με άλλο τρόπο. Σε κάθε περίπτωση πιστεύω πως η διαμαρτυρία των διαιτητών είναι δικαιολογημένη. Πρέπει να βρούμε λύσεις για να μη συμβεί ξανά κάτι τέτοιο. Αλλά και να βρούμε λύσεις για να μη σταματήσει το πρωτάθλημα. Γιατί δεν είναι πρόβλημα καθαρά αθλητικό», είπε χαρακτηριστικά ο Μίτσελ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή