Αλώβητη πέρασε η ΑΕΚ από την Πάτρα

Αλώβητη πέρασε η ΑΕΚ από την Πάτρα

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με άνεση πέρασε η Ενωση από την έδρα της Παναχαϊκής, επικρατώντας με 1-3 χάρη σε γκολ του Αλεξ Ντακόλ, του Βαγγέλη Πλατέλλα και του Ελντερ Μπαρμπόσα. Ο κόσμος της ΑΕΚ βρέθηκε στο γήπεδο έχοντας κόσμια συμπεριφορά, ενώ αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η παρουσία του γενικού αρχηγού της Παναχαϊκής, Ποτή Τσιριμπή, στον αγωνιστικό χώρο, δευτερόλεπτα πριν από την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, όταν επιτέθηκε στον επόπτη γραμμών χρησιμοποιώντας χυδαίες εκφράσεις. Ο διαιτητής τον απέβαλε, ενώ έκανε άσεμνες χειρονομίες και προς τον πάγκο της ΑΕΚ κατά την έξοδό του από το γήπεδο.

Στην ΑΕΚ υπάρχει ικανοποίηση για τη νίκη, η οποία συνοδεύθηκε από την επιβεβαίωση της ανωτερότητάς της σε σχέση με τις υπόλοιπες της Φούτμπολ Λιγκ. Αυτές οι πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, μάλιστα, έχουν σημειωθεί απέναντι σε ομάδες που στη συντριπτική τους πλειονότητα έχουν ως στόχο την άνοδο (Παναιγιάλειος, Απόλλων Σμύρνης, Χανιά, Παναχαϊκή). Στα επιπρόσθετα θετικά της χθεσινής νίκης, η εμφάνιση του Βαγγέλη Πλατέλλα που δείχνει να ξαναβρίσκει τα πατήματά του, αλλά και του Σταύρου Πεταυράκη που κέρδισε το πέναλτι. Στα αρνητικά, η αστάθεια του Γιάννη Ανέστη για πρώτη φορά φέτος, αλλά και η παρουσία του Αραβίδηθ που αγωνίστηκε για 68΄ χωρίς να κάνει κάτι το αξιοσημείωτο.

Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος, Αλεξ Ντακόλ, υπέστη θλάση και θα απουσιάσει για περίπου δύο με τρεις εβδομάδες από τις υποχρεώσεις της ομάδας, ενώ ο Μάνταλος, που δεν αγωνίστηκε στον αγώνα της Κυριακής, θα ενταχθεί κανονικά στο πρόγραμμα προπονήσεων.

Το δύσκολο πρόγραμμα των τριών διαδοχικών εκτός έδρας αγώνων έφθασε στο τέλος του, με την ΑΕΚ να υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την Επισκοπή την ερχόμενη αγωνιστική, παίζοντας για πρώτη φορά εντός έδρας από τις 19 Οκτωβρίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή