Ο Αρετόπουλος προβληματίζει τον ΠΑΟΚ

Ο Αρετόπουλος προβληματίζει τον ΠΑΟΚ

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο ορισμός του μη διεθνούς Αλέξανδρου Αρετόπουλου από τα Τρίκαλα στον αυριανό αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης» ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ εξ ορισμού προκάλεσε τον προβληματισμό των ανθρώπων του Δικεφάλου, αλλά επίσημη ή ανεπίσημη αντίδραση δεν υπήρξε. Ερωτηματικά προέκυψαν και για τον Ηλία Μαζαράκο, όμως όπως και στον ορισμό Αρετόπουλου, ο ΠΑΟΚ δεν αντιδρά.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Δικέφαλος παραμένει άγνωστο πώς θα παραταχθεί, καθώς δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμη αν όσοι αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών θα είναι έτοιμοι να μπουν στην αποστολή, που θα ανακοινωθεί σήμερα. «Ο χρόνος είναι περισσότερος ενόψει του Ολυμπιακού, αλλά το ποιος θα παίξει θα το δούμε την τελευταία στιγμή. Και ο Κατσικάς είναι απώλεια και ο Τζαβέλλας ένιωσε βαρύ το πόδι του. Δεν ξέρω πόσο θα είναι έτοιμος. Υπάρχουν 72 ώρες. Θα βρούμε λύσεις, δεν θα έχουμε δικαιολογία. Ολες τις ομάδες που αντιμετωπίζουμε, λέμε ότι είναι καλύτερες από εμάς. Αυτό είναι το σκεπτικό προσέγγισης. Για να μην πετάμε στα σύννεφα…» ήταν το σχόλιο του Αγγελου Αναστασιάδη μετά τη δύσκολη νίκη επί του Πανθρακικού με 3-2 στην Τούμπα.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας, που ζήτησε αλλαγή στο χθεσινό ματς, δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, παρά φυσιολογική επιβάρυνση στο σημείο του πρόσφατου τραυματισμού του και προφυλάχθηκε με πρόγραμμα αποκατάστασης. Οι Στέφανος Αθανασιάδης και Αλέξανδρος Τζιόλης γυμνάστηκαν μεν ατομικά και οι δύο, όμως κατά πάσα πιθανότητα θα προπονηθούν κανονικά σήμερα με την υπόλοιπη ομάδα. Αυτός που δεν προλαβαίνει να είναι διαθέσιμος είναι ο Ρόμπερτ Μακ, ο οποίος σύμφωνα με την ΠΑΕ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης σε πολύ υψηλούς ρυθμούς χωρίς να αντιμετωπίσει πρόβλημα και η πορεία της αποθεραπείας του προχωράει ικανοποιητικά. Οριστικά απόντες θα είναι οι Χέντβιγκες Μαντούρο και Γιώργος Κατσικάς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή