Πέντε μικρά ντέρμπι σήμερα στη Σούπερ Λίγκα

Πέντε μικρά ντέρμπι σήμερα στη Σούπερ Λίγκα

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη σκιά του ντέρμπι πρωτοπόρων στο Φάληρο ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον ΠΑΟΚ, άλλες πέντε αναμετρήσεις έρχονται σήμερα να αποσπάσουν το μερίδιο της προσοχής που τους αναλογεί. Πέντε μικρά ντέρμπι τα οποία αναμένεται να επιφέρουν ανακατατάξεις στο μέσον και στην ουρά της βαθμολογίας.

Η εκκίνηση θα δοθεί στην Κομοτηνή, όπου ο προτελευταίος στη βαθμολογία Πανθρακικός θα υποδεχθεί στις 15.00 (ΝS 2, HD2), τον δέκατο Πλατανιά. Η ομάδα της Ροδόπης προέρχεται από μία ενθαρρυντική εμφάνιση στην Τούμπα και, έχοντας, πλέον ως καινούργιο προπονητή τον Χοσέ Μανουέλ Ρόκα φιλοδοξεί σε μία νέα αρχή.

Στις 17.15 (ΝS 2, HD2), στο Περιστέρι θα αναμετρηθούν δύο ομάδες που είναι ισόβαθμες στην 5η θέση με 17 βαθμούς. Ο Ατρόμητος θα υποδεχθεί τη Βέροια η οποία μετά το εντυπωσιακό της ξεκίνημα δείχνει μικρά σημάδια κόπωσης. Την ίδια ώρα (ΝS 3) ΠΑΣ Γιάννινα και Λεβαδειακός θα δώσουν τη δική τους μάχη στους «Ζωσιμάδες», σε μία αναμέτρηση που έχει μεγαλύτερη σημασία για τους Βοιωτούς που έχουν μείνει πίσω στον βαθμολογικό πίνακα.

Λίγο πιο δυτικά, στην Κέρκυρα (17.15, ΝS 4), η τοπική ομάδα θα υποδεχθεί τον Πανιώνιο, με τις δύο ομάδες να είναι ισόβαθμες στη 12η θέση, με 11 βαθμούς. Επίσης, στις 17.15 (ΝS 6), η Skoda Ξάνθη θα φιλοξενήσει τη βαθμολογικά 3η Καλλονή, η οποία μέχρι στιγμής είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, έχοντας δεχθεί μόλις δύο γκολ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή