«Δένει» το μέλλον του ο Παναθηναϊκός

«Δένει» το μέλλον του ο Παναθηναϊκός

1' 52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το παρόν και το μέλλον του «σφράγισε» με εμφατικό τρόπο ο Παναθηναϊκός, φτάνοντας με αθόρυβα βήματα σε συμφωνία με άλλους τρεις ταλαντούχους παίκτες της νέας γενιάς του για την πρόωρη επέκταση των συμβολαίων τους. Οι Καρέλης, Ντίνας και Ατζαγκούν ακολούθησαν τα χνάρια του Τριανταφυλλόπουλου και αποδέχθηκαν την πρόταση να υπογράψουν, πιθανώς την ερχόμενη εβδομάδα, την επέκταση των συμβολαίων τους κατά ένα χρόνο, με καλύτερους οικονομικούς όρους και αξιόλογα μπόνους συμμετοχών και κατάκτησης στόχων. Οι Καρέλης, Ατζαγκούν θα δεσμεύονται με τους «πράσινους» έως το καλοκαίρι του 2018 και ο Ντίνας έως το 2017, χωρίς να υπάρχει (ύστερα από επιθυμία της ΠΑΕ) ρήτρα αποδέσμευσης. Αν τους θελήσει κάποια άλλη ομάδα, θα πρέπει πρώτα να συζητήσει με τον Παναθηναϊκό. Από τους νεαρούς παίκτες των «πρασίνων» απομένει πλέον ανοικτό μόνο το θέμα του Δώνη, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι και από τον Ιανουάριο είναι ελεύθερος να μιλήσει με άλλες ομάδες. Επαφές σε καλό κλίμα υπάρχουν, όχι όμως και συμφωνία.

Ο Ατζαγκούν έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος, αλλά δεν υπολογίζεται για τον αυριανό αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Εκτός πλάνων λογικά θα μείνει και ο Πράνιτς, ο οποίος βρίσκεται με άδεια στην Κροατία λόγω ενός οικογενειακού θέματος. Και οι δύο θα υπολογίζονται για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, ένα παιχνίδι που πήρε «φωτιά» μετά την αιφνιδιαστική υπαναχώρηση της διοίκησης των Αρκάδων για την παραχώρηση εισιτηρίων. Ο Παναθηναϊκός απάντησε με σκληρή ανακοίνωση και ευθείες βολές κατά του κ. Μποροβήλου: «Μία ημέρα μετά τη σύσκεψη και την απόφαση όλων των εμπλεκομένων για την παραλαβή 1.500 εισιτηρίων στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώθηκε σήμερα από την Αστυνομική Διεύθυνση Αρκαδίας ότι “η γηπεδούχος ομάδα επανεξέτασε τη στάση της και αποφάσισε τη μη χορήγηση εισιτηρίων, λόγω αναφοράς φιλάθλων στα social media πως οι φίλαθλοι θα έρθουν με σκοπό την πρόκληση επεισοδίων κ.λπ.”! Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θεωρεί άμεσα υπεύθυνους και ηθικούς αυτουργούς για οτιδήποτε συμβεί την Κυριακή τους διοικούντες την ομάδα της Τρίπολης. Παράλληλα, καλούμε τους οπαδούς μας να μην πάνε στο γήπεδο διότι είναι ξεκάθαρη η προσπάθεια προβοκάτσιας εις βάρος του συλλόγου μας. Με πρόεδρο της Λίγκας έναν άνθρωπο στον οποίο έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για δωροδοκίες, δωροληψίες, αλλοίωση αποτελεσμάτων και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια, δεν περιμέναμε τίποτα καλύτερο».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή