Απόλυτη στήριξη Μίτσελ στους παίκτες

Απόλυτη στήριξη Μίτσελ στους παίκτες

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ασπίδα στην ομάδα και στους ποδοσφαιριστές του έγινε ο Μίτσελ την επομένη της ήττας του Ολυμπιακού στο ντέρμπι κορυφής με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη. Σε συνέντευξή του, ο Ισπανός τεχνικός εξέφρασε τη βεβαιότητά του πως οι «ερυθρόλευκοι» θα υπερκαλύψουν τη διαφορά των πέντε βαθμών από την κορυφή. «Οπωσδήποτε έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα, γιατί αν δεν ήταν έτσι, δεν θα ήμουν ειλικρινής αν συνέχιζα να είμαι προπονητής σε αυτή την ομάδα» είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής των «Πειραιωτών».

Μάλιστα, απέφυγε να συζητήσει οτιδήποτε σχετικό με την ενίσχυση του Ολυμπιακού στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο: «Πιστεύω πως αυτή τη στιγμή είναι περιττό. Δεν έχει νόημα να μιλήσουμε για τους παίκτες οι οποίοι μπορούν να μας βοηθήσουν τον Ιανουάριο, γιατί μέχρι τότε έχουμε πολλά και σημαντικά παιχνίδια να παίξουμε. Γιατί με τον ίδιο τρόπο που θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για τους παίκτες που χρειαζόμαστε τον Ιανουάριο, ίσως να πρέπει να μιλήσουμε και για προπονητή που θα χρειαστούμε τον Ιανουάριο». Αναφορικά με την περίπτωση του Μήτρογλου, ο οποίος στην παρούσα φάση δεν ικανοποιεί με την απόδοσή του, ο Μίτσελ ήταν ξεκάθαρος: «Αλλο είναι να μην είσαι καλός σε ένα παιχνίδι και άλλο είναι να μη βγαίνεις με όρεξη να παίξεις ένα παιχνίδι. Θέλουμε να τον προστατεύσουμε. Θέλουμε να δουλέψουμε μαζί του. Και θέλουμε να είναι καλά. Θέλουμε να επιστρέψει γρήγορα. Να βρει τον καλό του εαυτό».

Αύριο (19.30) ο Ολυμπιακός θα επιχειρήσει να επιστρέψει στις επιτυχίες στον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. «Η ιστορία του Ολυμπιακού, απαιτεί πράγματα από εμάς. Και εμείς πρέπει να προκαλέσουμε τον εαυτό μας για να δώσουμε όσα απαιτούνται, ώστε να έχουμε τα αποτελέσματα», ήταν το σχόλιο του Μίτσελ για τη συνέχεια των υποχρεώσεων των πρωταθλητών Ελλάδας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή