Χαμηλούς τόνους κρατά ο Αναστασιάδης

Χαμηλούς τόνους κρατά ο Αναστασιάδης

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Αγγελος Αναστασιάδης σχεδόν… ουρλιάζει για να διατηρηθούν χαμηλά οι τόνοι. Οι παίκτες του τον ακούν ευλαβικά προς το παρόν. Μετά τον προχθεσινό θρίαμβο του ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Ράτζβαν Ρατς, έβαλε τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση με γραπτό μήνυμα στη σελίδα του στο facebook: «Παραμείναμε στην κορυφή και πρέπει να προσπαθήσουμε ακόμα πιο σκληρά για να παραμείνουμε εκεί. Ο θρίαμβος στο “Καραϊσκάκη” δεν σημαίνει πως είμαστε πρωταθλητές. Θα είναι λάθος να σκεφτόμαστε έτσι. Πρέπει όλοι μαζί να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και να συνεχίσουμε αυτό που ξεκινήσαμε. Την Κυριακή έχουμε ένα ακόμα δύσκολο εκτός έδρας αγώνα και πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό, προκειμένου να νικήσουμε. Οι πανηγυρισμοί σταματούν. Είναι ώρα για δουλειά. Πάλι. Πάντα. Ολοι σαν ένας. Σαν ομάδα. Σαν ΠΑΟΚ…».

Μεθεόρτια δεν υπήρξαν. Και να ήθελαν δηλαδή οι παίκτες του ΠΑΟΚ να πανηγυρίσουν με τους φιλάθλους, που περίμεναν την αποστολή στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», δεν το έκαναν, λόγω ασυνεννοησίας, που είχε ως συνέπεια και μια συγγνώμη από την ΠΑΕ. Περίπου 2.000 φίλαθλοι του «Δικεφάλου» περίμεναν τους παίκτες και τον Αγγελο Αναστασιάδη, αλλά δεν τους είδαν ποτέ για να τους αποθεώσουν, γιατί το πούλμαν του ΠΑΟΚ μπήκε στην πίστα του αεροδρομίου και μετέφερε την ομάδα απευθείας στην Τούμπα. «Ζητούμε μια μεγάλη και ειλικρινή συγγνώμη από τον κόσμο που ήρθε στο αεροδρόμιο να υποδεχθεί την ομάδα γιατί λόγω κακής συνεννόησης το πούλμαν αναχώρησε από την πίστα για το γήπεδο της Τούμπας, όπου και εκεί ενημερωθήκαμε ότι έχει ετοιμαστεί ιδιαίτερα θερμή υποδοχή», ήταν η επίσημη τοποθέτηση της ΠΑΕ.

Απών από τον αγώνα στην Ξάνθη όπου πλέον στρέφει όλη την προσοχή του ο ΠΑΟΚ θα είναι ο Γιάννης Σκόνδρας. Υπέστη εξάρθρωση κλείδας και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 10 ημέρες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή