Ξεκαθαρίζει το τοπίο στη μάχη της ουράς

Ξεκαθαρίζει το τοπίο στη μάχη της ουράς

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από πολύ νωρίς φαίνεται να φουντώνει η μάχη της παραμονής στη Σούπερ Λίγκα, αφού όσο κυλούν οι αγωνιστικές τόσο διαμορφώνεται το «κλαμπ» των ομάδων που θα παλέψουν για τη σωτηρία τους. Δύο εξ αυτών αναμένεται να είναι ο Πανθρακικός και ο Εργοτέλης, που χθες ανεδείχθησαν ισόπαλοι με 0-0 στη βροχερή Κομοτηνή, όπου σε έναν λασπωμένο αγωνιστικό χώρο ο Πανθρακικός προσπάθησε να κερδίσει τον αγώνα και ο Εργοτέλης να μην τον χάσει, όπως και κατάφερε.

Ο Πανιώνιος, μετά την ήττα του από τον Παναιτωλικό με 2-1 στο Αγρίνιο, πλησίασε ακόμη περισσότερο στην ουρά της βαθμολογίας. Το αποτέλεσμα αυτό αποτέλεσε την αφορμή για την απόλυση του Δημήτρη Τερεζόπουλου, τον οποίο η ΠΑΕ ευχαρίστησε για την ανάδειξη αρκετών ταλέντων από τα τμήματα υποδομής. Εκτός από τον Πανιώνιο, και ο Πλατανιάς βρίσκεται σε δεινή θέση, αφού η ομάδα της Κρήτης έφυγε με άδεια χέρια από τη Βέροια που επικράτησε με 2-0.

Αντίθετα, ο Λεβαδειακός συνέχισε τις εντυπωσιακές του εκτός έδρας εμφανίσεις και, μετά το 0-4 στα Γιάννινα, πέρασε και από τη δύσκολη έδρα του ΟΦΗ με 0-2. Η ομάδα του Ηρακλείου βρίσκεται σε αναζήτηση επενδυτή και το θέμα έχει αναλάβει ο Τζενάρο Γκατούζο που προσπαθεί να «παντρέψει» τον σύλλογο με ιταλικό γκρουπ επενδυτών.

Το φιλί της ζωής και μάλιστα από… Καλλονή πήρε η Νίκη στον Βόλο μετά τη νίκη της με 2-0 επί της ομάδα της Λέσβου. Η ομάδα της Λέσβου παρουσίασε πρωτοφανή αμυντικά κενά (έχει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος), «δωρίζοντας» ουσιαστικά και τα δύο τέρματα στους αντιπάλους της.

Στη μέση της βαθμολογίας έχει καθιερωθεί πλέον η Κέρκυρα, που αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Ατρόμητο. Οι «Φαίακες» κρατούσαν τη νίκη στα χέρια τους μέχρι και το… τελευταίο δευτερόλεπτο των καθυστερήσεων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή