Γαλλικό φάρμακο στις ελληνικές πληγές ψάχνει αύριο ο ΠΑΟΚ

Γαλλικό φάρμακο στις ελληνικές πληγές ψάχνει αύριο ο ΠΑΟΚ

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για τον τελευταίο αγώνα της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, στον οποίο θα υποδεχθεί στην Τούμπα αύριο τη γαλλική Γκινγκάμπ. Χρειάζεται μόνο νίκη για να προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Πρωτίστως θέλει να βρει και πάλι την… ηρεμία του ως ομάδα μετά το στραπάτσο στα Πηγάδια και την ήττα με 4-2 από την Ξάνθη.

Το εσωτερικό πρόβλημα που υπήρχε λόγω της έντασης στις σχέσεις Αναστασιάδη – Τζαβέλλα λύθηκε, ο παίκτης υπολογίζεται κανονικά μετά τις εκατέρωθεν εξηγήσεις που δόθηκαν και πλέον ο «Δικέφαλος» σε αγωνιστικό επίπεδο στρέφει εξ ολοκλήρου την προσοχή του στο παιχνίδι της Πέμπτης.

Εκτός γηπέδου, ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν χθες οι δηλώσεις που έκανε ο τεχνικός διευθυντής, Ζήσης Βρύζας, στην ιστοσελίδα «ONE» του Ισραήλ, διαψεύδοντας αρχικά το ενδιαφέρον για τον Κάρλος Γκαρσία της Μακάμπι, αλλά και όσα ανέφερε για τη φήμη να τον αντικαταστήσει στον ΠΑΟΚ ο Τζόρντι Κρόιφ: «Ειλικρινά δεν ξέρω τι είναι αλήθεια και τι είναι όχι. Ως σύλλογος, δεν έχουμε συζητήσει μέχρι τώρα το ενδεχόμενο να με αντικαταστήσει ο Τζόρντι Κρόιφ», τόνισε μεταξύ άλλων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή