Μονόδρομος πρόκρισης για τον ΠΑΟΚ

Μονόδρομος πρόκρισης για τον ΠΑΟΚ

2' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σήμερα (22.05) στην Τούμπα παίζονται όλες οι πιθανότητες πρόκρισης του ΠΑΟΚ στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Νίκη επί της Γκινγκάμπ σημαίνει παρουσία στην κλήρωση των «32» της διοργάνωσης. Με ισοπαλία ή ήττα οι Γάλλοι θα είναι αυτοί που προκρίνονται.

Αγχος; «Οχι. Εδώ που φθάσαμε, αν θέλουμε να κερδίσουμε από όλη αυτή την πορεία, πρέπει να πάρουμε αυτό το παιχνίδι. Δεν έχουμε κανένα άγχος και τα έχουμε αφήσει όλα στην Παναγιά. Η ομάδα έφθασε εδώ γιατί δεν έχει άγχος. Μακάρι να μας βοηθήσει να συνεχίσουμε έτσι», επισήμανε ο Αγγελος Αναστασιάδης.

Με αφορμή ερώτηση σχετικά το θέμα Τζαβέλλα, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ σχολίασε: «Εγώ είμαι εδώ για τον ΠΑΟΚ. Οποιος το καταλαβαίνει καλώς. Ο Τζαβέλλας κάνει θεραπεία. Ελπίζω να είναι καλά. Το θέμα είναι λήξαν. Επρεπε να βγω για να τον καλύψω. Είμαι αρχηγός της οικογενείας και εγώ απαγορεύεται να μην κάνω το αυτονόητο. Κανείς γονιός δεν βγάζει το παιδί του στον δρόμο να το σκοτώσει. Είμαι εδώ όχι για να προστατεύω τον εαυτό μου. Πείτε ό,τι θέλετε για εμένα. Οταν όμως γίνεται κάτι για τα παιδιά, είμαι υποχρεωμένος να κάνω το αυτονόητο». Ο Αναστασιάδης δεν υπολογίζει στον Τζαβέλλα και πιθανότατα στον Μακ, αλλά εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα έχει στη διάθεσή του τους Σκόνδρα και Τζιόλη.

Από τους εμπειρότερους παίκτες στο φετινό ρόστερ του ΠΑΟΚ, ο Ράτζβαν Ρατς τόνισε: «Είναι ένας τελικός όπως και το ματς με τον Ολυμπιακό. Το ξέρουμε όλοι μέσα στην ομάδα, το ξέρουν και οι οπαδοί. Θέλουμε μόνο τη νίκη. Θεωρώ όμως ότι το μεγαλύτερο καλό που έγινε τις τελευταίες ημέρες, ήταν αυτή η ήττα στην Ξάνθη. Αυτό μας έφερε με τα πόδια στο έδαφος, έτσι ώστε να συνειδητοποιήσουμε πόσο σημαντικό είναι αυτό το ματς που έρχεται».

Ο Τζοσελίν Γκουβερνέκ, τεχνικός των Γάλλων, υπογράμμισε: «Γνωρίζουμε για την ατμόσφαιρα και δεν προβληματιζόμαστε από αυτή. Και στη Γαλλία με την Λανς, τη Μπαστιά, τη Σεντ Ετιέν και τη Μαρσέιγ, αντιμετωπίζουμε τέτοιες καταστάσεις. Ολο αυτό πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει…» και πρόσθεσε: «Ο ΠΑΟΚ θα πιέσει και εμείς έχουμε αρετές για να αμυνθούμε. Ηρθαμε όμως για να παίξουμε ποδόσφαιρο. Το παιχνίδι θα είναι ανοικτό και η τακτική θα παίξει μεγάλο ρόλο. Παρότι οι γηπεδούχοι πρέπει να σκοράρουν, εμείς δεν θα είμαστε σε παθητικό ρόλο». Η βαθμολογία: Φιορεντίνα 13, Γκινγκάμπ 7, ΠΑΟΚ 7, Ντιναμό Μινσκ 1. Ο άλλος αγώνας: Φιορεντίνα – Ντιναμό Μινσκ.

• Απόφαση υπέρ του ΠΑΟΚ εξέδωσαν τα πολιτικά δικαστήρια για τη διαμάχη με τον Γιώργο Δώνη. Η απόφαση αναφέρει ότι γίνεται δεκτή η ένσταση της ασπρόμαυρης ΠΑΕ για τη σύνθεση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ που εκδίκασε την υπόθεση. Αυτό σημαίνει ότι η υπόθεση πρέπει εκ νέου να εκδικαστεί με άλλη σύνθεση της επιτροπής εφέσεων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή