Ισχυρά κίνητρα για ΠΑΟ και Αστέρα Τρίπολης

Ισχυρά κίνητρα για ΠΑΟ και Αστέρα Τρίπολης

1' 59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η τιμή των όπλων και το κλείσιμο του ευρωπαϊκού ταξιδιού τους με μια ευχάριστη πινελιά είναι τα μόνα κίνητρα για Παναθηναϊκό και Αστέρα Τρίπολης στην αποψινή τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Ελπίδες πρόκρισης δεν υπάρχουν για κανέναν από τους δύο. Οι όποιοι βαθμολογικοί στόχοι τους αφορούν μόνο τη βελτίωση της θέσης τους στο ranking της UEFA, ώστε να έχουν καλύτερες κληρώσεις τα επόμενα χρόνια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η Εστορίλ προσφέρει απόψε (20.00) στον Παναθηναϊκό την τελευταία του ευκαιρία να κλείσει τον όμιλο με την πρώτη του νίκη, που για να σημάνει και την κατάληψη της 3ης θέσης, θα πρέπει να έλθει με διαφορά τριών γκολ και πάνω. Ο Γιάννης Αναστασίου επέλεξε να αποκλείσει από την αποστολή τους Σίλντενφελντ, Πέτριτς, Νάνο και Μέντες για να τους αποφορτίσει και να τους έχει πιο ξεκούραστους στα τρία απανωτά παιχνίδια πρωταθλήματος που έχει στο πρόγραμμά του ο Παναθηναϊκός την επόμενη εβδομάδα. Εκτός αποστολής έμεινε τελικά και ο Κοτσόλης. Οι ενοχλήσεις παρέμειναν, έκανε ξανά ατομικό και αποφασίστηκε να μη ρισκάρει.

«Δεν κοιτάμε στατιστικές και ρεκόρ. Θέλουμε η ομάδα να είναι ανταγωνιστική. Θα γίνουν αλλαγές λόγω των συνεχόμενων αγώνων. Ο Παναθηναϊκός έχει βάθος. Μπορεί να στηρίζεται σε όλα τα παιδιά και όποιοι παίξουν, θα τα δώσουν όλα για τη νίκη. Στόχος μας είναι να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι. Το πιο δύσκολο σε αυτά τα παιχνίδια είναι να βρεθεί κίνητρο. Θέλουμε την πρώτη μας νίκη στο Γιουρόπα Λιγκ. Με βάση την εικόνα μας, δεν μας άξιζε να μείνουμε ώς τώρα χωρίς νίκη. Εχουμε αδικήσει τον εαυτό μας», τόνισε ο Αναστασίου, επαναλαμβάνοντας ότι η ομάδα του υστέρησε στις τόσο σημαντικές σε αυτό το επίπεδο λεπτομέρειες.

Τη ίδια ώρα (20.00) με τους «πράσινους» αγωνίζεται και ο Αστέρας Τρίπολης, με αντίπαλο την Παρτιζάν στο Βελιγράδι. «Είναι ο τελευταίος σταθμός αυτού του μεγάλου ευρωπαϊκού ταξιδιού. Ο Αστέρας έλαμψε στον ουρανό και δημιούργησε μια νέα μεγάλη βάση για να στηριχτεί πάνω της τα επόμενα χρόνια. Μέρος αυτής της βάσης είναι και ο αγώνας με την Παρτιζάν. Εχουμε κίνητρο ένα καλύτερο αύριο, γι’ αυτό και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Τα παιδιά έσπασαν πολλά ταβάνια. Εχουν κάνει κατάθεση ψυχής και θέλουμε να κλείσουμε την παρουσία μας με μια παρόμοια εικόνα», δήλωσε ο Στάικος Βεργέτης και ως επιβεβαίωση των λόγων του, πήρε στο Βελιγράδι όλους τους παίκτες πλην του τιμωρημένου Γκοϊάν, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα ξεκουράσει κάποιους απ’ αυτούς που έχουν πολλά παιχνίδια στα πόδια τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή