Ρ. Σπυρόπουλος: Έσοδα 9 εκατ. ευρώ από το σούπερ μάρκετ Αρβανιτίδη

Ρ. Σπυρόπουλος: Έσοδα 9 εκατ. ευρώ από το σούπερ μάρκετ Αρβανιτίδη

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

  Έσοδα  άνω των 9 εκατ. ευρώ έχουν εισρεύσει στο ΙΚΑ από το νέο ιδιοκτήτη των σούπερ μάρκετ Αρβανιτίδη, υποστηρίζει ο διοικητής του Ιδρύματος Ροβέρτος Σπυρόπουλος, ο οποίος για μια ακόμη φορά αναλαμβάνει την ευθύνη και υπεραμύνεται της απόφασης να άρει το μέτρο της κατάσχεσης εις χείρας τρίτων.

Σε νέα ανακοίνωσή του ο κ. Σπυρόπουλος υποστηρίζει ότι εάν δεν είχε προχωρήσει σε αυτή την απόφαση, το ΙΚΑ θα είχε εκταμιεύσει μόνο το ποσό των 35.000 ευρώ. “Με την απόφασή μου αυτή ικανοποιήθηκε το καθολικό αίτημα των εργαζομένων για την καταβολή των δεδουλευμένων αποδοχών τους παραμονές Χριστουγέννων, διεσώθησαν 1.500 θέσεις εργασίας και ολοκληρώθηκε απρόσκοπτα η μεταβίβαση της εταιρίας Αρβανιτίδη σε νέο ιδιοκτήτη” αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον κ. Σπυρόπουλο, η απόφασή του εδράζονταν και σε σχετική γνώμη του Νομικού Συμβούλου του Ιδρύματος, ο οποίος ως αντιπρόεδρος του Νομικού Συμβουλίου του κράτους, προΐσταται των Νομικών Υπηρεσιών του ΙΚΑ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή