Σύντομα

2' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

Εντός ΠΑΟΚ, ΠΑΟ

Εντός έδρας παίζουν τόσο ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ με την Κέρκυρα στην Τούμπα, όσο και ο τρίτος της βαθμολογίας Παναθηναϊκός με τον Πανθρακικό στη «Λεωφόρο Αλεξάνδρας». Συνοπτικά, το σημερινό πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας: 15.00: Πανιώνιος – ΟΦΗ, 17.15: Αστέρας Τρίπολης – Βέροια, Εργοτέλης – Ξάνθη, ΠΑΟΚ – Κέρκυρα, ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος, 19.30: Παναθηναϊκός – Πανθρακικός.

ΦΟΥΤΜΠΟΛ ΛΙΓΚ

Εξοδος για ΑΕΚ

Την Ερμιονίδα αντιμετωπίζει εκτός έδρας η πρωτοπόρος του 1ου ομίλου, ΑΕΚ, ενώ ο δεύτερος της βαθμολογίας του 2ου ομίλου, Ηρακλής παίζει στην Καρδίτσα με την τοπική Αναγέννηση. Το σημερινό πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής της Φούτμπολ Λιγκ: 1ος όμιλος, 15.00: Φωστήρας – Ηρακλής Ψαχνών, Ερμιονίδα – ΑΕΚ, Παναιγιάλειος – Αχαρναϊκός, Επισκοπή – Πανηλειακός, Παναχαϊκή – Καλλιθέα, 18.00: Απόλλων Σμύρνης – Χανιά. Ρεπό: ΑΟΤ Αλίμου. 2ος όμιλος: 15.00: Ολυμπιακός Βόλου – Τύρναβος, Πιερικός – Αιγινιακός. Ρεπό: Λάρισα.

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ

Ντέρμπι για Αρη

Στις Σέρρες δοκιμάζεται ο εκ των πρωτοπόρων του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής, Αρης από τον Πανσερραϊκό, ενώ και η συγκάτοικός του στην κορυφή, Καβάλα παίζει εκτός έδρας με τον Αρη Ακροποτάμου. Το σημερινό πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής: 15.00: Πανσερραϊκός – Αρης, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος – Εβρος Σουφλίου, Αρης Ακροποτάμου – Καβάλα, Ηρακλής Αμπελοκήπων – Καστοριά, Απόλλων Αρναίας – Θύελλα Φιλώτα, Αναγέννηση Γιαννιτσών – Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Δόξα Δράμας – Ορφέας Ελευθερούπολης, Εθνικός Αγιονερίου – Καμπανιακός.

ΜΠΑΣΚΕΤ

Δοκιμασία για Ολυμπιακό

Σε μία παραδοσιακά δύσκολη έδρα δοκιμάζεται αύριο (17.00) ο Ολυμπιακός ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Η αυλαία της 10ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών θα πέσει την Τρίτη με τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Αρη στο ΟΑΚΑ (18.00). Για την 11η αγωνιστική της Α1 γυναικών: 12.00: Πρωτέας Βούλας – Παναθλητικός, Αναγέννηση Νέου Ρυσίου – ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός Βόλου – Ελληνικό, Ιπποκράτης – Παναθηναϊκός.

ΒΟΛΕΪ

Το ντέρμπι της Τούμπας

Με την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Ενωση Τούμπας ολοκληρώνεται σήμερα η 8η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ των ανδρών. Για τη 10η αγωνιστική της Α1 γυναικών θα διεξαχθούν τα παιχνίδια: 14.30: Ρέθυμνο – Ανατόλια, 19.00: Ηλιούπολη – Θήρα.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Μία αναμέτρηση

Με τον αγώνα της Δράμας 1986 με την Αναγέννηση Βύρωνα (16.00) ολοκληρώνονται σήμερα η 11η αγωνιστική και ο 1ος γύρος της Α1 ανδρών.

ΠΥΓΜΑΧΙΑ

Γροθιές στον «Τάφο»

Στον «Τάφο του Ινδού» συνεχίζονται τα πρωταθλήματα Ελλάδος πυγμαχίας σε άνδρες και γυναίκες. Η διοργάνωση θα ολοκληρωθεί αύριο και η τιμή του εισιτηρίου είναι 2 ευρώ ανά ημέρα ή 5 ευρώ για όλες τις ημέρες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή