Ανανέωσε και με Καρέλη ο ΠΑΟ

Ανανέωσε και με Καρέλη ο ΠΑΟ

2' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν ήταν τόσο γρήγορο όσο το γκολ που σημείωσε στα 14 δευτερόλεπτα του αγώνα με τον Πανθρακικό, ήταν όμως ένα «γκολ» πολύ πιο σημαντικό: ο Νίκος Καρέλης υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του έως το καλοκαίρι του 2018 με αυξημένες απολαβές και, όπως δήλωσε, είναι απολύτως ικανοποιημένος: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανεώνω το συμβόλαιό μου με τον Παναθηναϊκό. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας που με εμπιστεύθηκαν. Θεωρώ τον Παναθηναϊκό οικογένειά μου και θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω. Θέλω να κατακτήσουμε μαζί όσο περισσότερους τίτλους γίνεται».

Δηλώσεις έκανε και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, ιδιαίτερα ενθαρρυντικές μάλιστα. Επειτα από ένα χρόνο αποχής λόγω τραυματισμού, ο 38χρονος Βραζιλιάνος εκδήλωσε την επιθυμία του να συνεχίσει το ποδόσφαιρο, γεγονός που αφήνει περιθώρια να αποδεχθεί την πρόταση του Παναθηναϊκού να επιστρέψει τον Ιανουάριο για να κλείσει εδώ την καριέρα του και εν συνεχεία να αναλάβει πόστο στην ομάδα. Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, οι «πράσινοι» ενδιαφέρονται και για τον 32χρονο κεντρικό αμυντικό της Νουμάνθια, Χουάνμα.

Το 4-0 του Παναθηναϊκού επί του Πανθρακικού ήταν το πιο χορταστικό σκορ της 14ης αγωνιστικής και επιβεβαίωσε ότι οι «πράσινοι» είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος, μαζί με τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος νίκησε τη Βέροια και συνεχίζει να ανεβαίνει… αθόρυβα στη βαθμολογία. Ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός νίκησαν μεν, αλλά και οι δύο φλέρταραν με νέα απώλεια βαθμών. Οι «ερυθρόλευκοι» πέτυχαν το νικητήριο γκολ στη Λιβαδειά μόλις στο 92΄, ενώ ο ΠΑΟΚ πρέπει να νιώθει κολακευμένος από το 2-1 επί της Κέρκυρας στην Τούμπα.

Ευρωπαϊκές βλέψεις

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έδωσε συνέχεια στην εξαιρετική του εμφάνιση στο ματς με τον Ολυμπιακό. Νίκησε τον Ατρόμητο και άρχισε να αποκτά ευρωπαϊκό ορίζοντα, όπως και η Skoda Ξάνθη μετά τη νίκη της επί του Εργοτέλη στο Ηράκλειο. Η ήττα αυτή προκάλεσε την απόλυση του Παύλου Δερμιτζάκη, με τη διοίκηση του Εργοτέλη να ψάχνει τον τρίτο προπονητή της από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Πολύ σημαντική νίκη πέτυχε και ο Πανιώνιος επί του ΟΦΗ, στο ντεμπούτο του Μαρίνου Ουζουνίδη στον πάγκο του. Μόνο ο Πλατανιάς έσωσε την… τιμή της Κρήτης επικρατώντας σχετικά εύκολα της Νίκης Βόλου, ενώ η Καλλονή έβαλε τέλος στο αρνητικό της σερί, έστω κι αν έμεινε στο 0-0 με τον Παναιτωλικό στη Μυτιλήνη.

Τέλος, ο πρόεδρος της Νίκης Βόλου, Ανδρέας Πάτσης, και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους. Αν δεν εμφανιστεί ενδιαφερόμενος τις επόμενες μέρες, οι μετοχές θα πάνε στον Ερασιτέχνη κι εκείνος θα υποδείξει τα άτομα που θα στελεχώσουν τη νέα διοίκηση Πρωτοδικείου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή