Επικίνδυνη αποστολή ΠΑΟΚ στα Ιωάννινα

Επικίνδυνη αποστολή ΠΑΟΚ στα Ιωάννινα

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χωρίς απώλειες θέλει να φύγει σήμερα (17.15) από τους «Ζωσιμάδες» ο ΠΑΟΚ και να διατηρηθεί στην κορυφή της Σούπερ Λίγκας μετά τον δύσκολο αγώνα με τον ΠΑΣ στα Ιωάννινα.

Η αποστολή του «Δικέφαλου» δεν είναι εύκολη. Οχι μόνο γιατί ο ΠΑΣ είναι σκληροτράχηλη ομάδα ειδικά στην έδρα του, αλλά γιατί και ο ΠΑΟΚ έχει πολλές απουσίες. Δεν θα αγωνιστούν σήμερα ο τιμωρημένος Ράτζβαν Ρατς και οι τραυματίες Γιώργος Τζαβέλλας, Ρόμπερτ Μακ, Γιώργος Κατσικάς και Αλέξανδρος Τζιόλης. «Εμείς παίζουμε διαδοχικά παιχνίδια σε πολύ βαριά γήπεδα, σε αγωνιστικούς χώρους όχι πολύ καλούς και καταλαβαίνετε ότι με αυτές τις συνθήκες είναι πολύ δύσκολο να αντεπεξέλθεις. Ολες οι ομάδες του κόσμου έχουν απώλειες σε αυτές τις διοργανώσεις και με αυτό τον τρόπο που λειτουργεί το πρωτάθλημα. Εμείς έχουμε πολλά προβλήματα, θα προσπαθήσουμε όσο το δυνατόν να ετοιμαστούμε γι’ αυτό το παιχνίδι και να πάμε για να κρατηθούμε στην κορυφή χωρίς απώλειες» επισήμανε ο Αγγελος Αναστασιάδης σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ προσθέτοντας: «Αν κρίνουμε ότι είχαμε 2,5 μέρες από την αναμέτρηση με την Γκινγκάμπ μέχρι την αναμέτρηση με την Κέρκυρα, να πούμε δόξα σοι ο Θεός, ευχαριστούμε την Παναγιά».

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μίλησε και για τον ΠΑΣ και το «δέσιμο» που έχει με την ομάδα του Ιωαννίνων: «Σε αυτή την ομάδα έχω μια κατάθεση ψυχής, μπορώ να πω, γιατί ήταν η πρώτη ομάδα μετά τον γυρισμό μου από την Εθνική Κύπρου και έχοντας μια απουσία από τα ελληνικά γήπεδα γύρω στα 7-8 χρόνια. Ηταν η πρώτη ομάδα η οποία μου έκανε την τιμή να μου δώσει τη θέση του προπονητή».

Τέλος, δημοσίευμα της «Daily Mail» αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται να αποκτήσει από τη Μάντσεστερ Σίτι τον 20χρονο Σλοβάκο μεσοεπιθετικό, Αλμπερτ Ρούσνακ, ο οποίος αγωνίζεται τώρα στην ολλανδική Καμπούρ (16 συμμετοχές, 4 γκολ).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή