Η Γκαλατάσαραϊ προκρίθηκε με νίκη επί των «ερυθρολεύκων»

Η Γκαλατάσαραϊ προκρίθηκε με νίκη επί των «ερυθρολεύκων»

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ολυμπιακός πάλεψε μέχρι τέλους στην Κωνσταντινούπολη αλλά το κίνητρο της πρόκρισης για την Γκαλατάσαραϊ αποδείχθηκε ισχυρότερο από τη θέληση των «ερυθρολεύκων» που ηττήθηκαν με 79-74. Η Γκαλατά με τη νίκη της αυτή, σε συνδυασμό με την ήττα της Νεπτούνας από τη Βαλένθια (103-65), πέρασε στο Τοπ 16 της Ευρωλίγκας, ως τέταρτη από τον Δ΄ όμιλο. Στη φάση των 16 θα βρεθεί στο γκρουπ μαζί με τον Παναθηναϊκό, στο οποίο υπάρχει ήδη και η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο Ολυμπιακός μέχρι χθες γνώριζε πως θα έχει αντιπάλους μεταξύ άλλων, την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και την Αρμάνι Μιλάνου.

Ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε χωρίς τον Μπράιαντ Ντάνστον που υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα στην προθέρμανση, ωστόσο δεν υπάρχει ανησυχία για τη συμμετοχή του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στις 27/12. Σήμερα για τον όμιλο του Ολυμπιακού: 20.00 (novasports 2, HD2) Ερυθρός Αστέρας – Λαμποράλ Κούτσα.

ΓΚΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ: Γιανγκ 13, Μίτσοφ 13 (1), Γκονλούμ 4, Πότσιους 11 (2), Αρόγιο 24 (3), Γκιουλέρ 10, Αρσλάν 4 (1).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πέτγουεϊ 7 (1), Χάντερ 10, Σπανούλης 11 (1), Σλούκας 8, Αγραβάνης 4, Καββαδάς 2, Κατσίβελης, Λαφαγιέτ 4, Ντάρντεν 6 (1), Λοτζέσκι 22 (4).

• Το κίνητρο της νίκης κόντρα στην Μπαρτσελόνα φτάνει και… περισσεύει για τον Παναθηναϊκό ο οποίος απόψε υποδέχεται τους Καταλανούς στο ΟΑΚΑ (21.45). Για τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς σημασία, πάντως, δεν έχει το όνομα αλλά η αξία της νίκης έναντι οποιαδήποτε αντιπάλου: «Δεν έχει καμία σημασία με τον ποιον παίζουμε. Με όποιον και να παίζουμε αυτό που θέλουμε είναι να κερδίσουμε. Είτε έχουμε απέναντί μας την Μπαρτσελόνα, είτε έχουμε ομάδα Β κατηγορίας. Τώρα παίζουμε με την Μπαρτσελόνα και θέλουμε να κερδίσουμε», τόνισε ο προπονητής του Παναθηναϊκού που άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να χρησιμοποιηθεί για πρώτη φορά ο Ντε Μάρκους Νέλσον: «Ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο αν ο Νέλσον θα μπορέσει να παίξει αύριο. Προπονείται μαζί μας αλλά ακόμα δεν είναι σίγουρο αν θα είναι στο παιχνίδι», υπογράμμισε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή