Σύντομα

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανακοινώνει το αντίο ο Ερίκ Αμπιντάλ

Την απόφασή του για αποχώρηση από την ενεργό δράση ανακοινώνει το μεσημέρι ο Ερίκ Αμπιντάλ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που θα παραχωρήσει στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Μετά και τον τραυματισμό του Μποτία στο γόνατο στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο (θα μείνει εκτός δράσης από πέντε έως έξι εβδομάδες), οι «ερυθρόλευκοι» κινούνται για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού από το εξωτερικό εντός των επόμενων ημερών. Αύριο αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την Καλλονή (ώρα έναρξης: 19.30) στην τελευταία αγωνιστική υποχρέωσή τους μέσα στο 2014.

ΦΟΥΤΜΠΟΛ ΛΙΓΚ

Σε απόσταση αναπνοής

Η Παναχαϊκή επικράτησε του Αλίμου με 0-1 (55΄ Μαρουκάκης) για την 9η αγωνιστική του 1ου ομίλου και παρέμεινε σε απόσταση ενός βαθμού από την πρωτοπόρο ΑΕΚ. Για τον 2ο όμιλο, ο Ολυμπιακός Βόλου με δύο γκολ του Διαμαντόπουλου (52΄, 64΄) επικράτησε εκτός έδρας του Αιγινιακού (1-2), που μείωσε στο 66΄ με τον Κουτσοσπύρο. Στο τελευταίο παιχνίδι της χθεσινής ημέρας, η Λάρισα επικράτησε του Φωκικού με 1-0 (29΄ Δεληζήσης).

ΣΤΙΒΟΣ

Αντίδραση Μπολτ

Εντονα αντέδρασε ο σούπερ σταρ των σπριντ Γιουσέιν Μπολτ στα (ανεπιβεβαίωτα) ρεπορτάζ περί κοψίματος των 200 μέτρων από το ολυμπιακό πρόγραμμα στο πλαίσιο της επικείμενης περικοπής των ολυμπιακών αγωνισμάτων. «Είναι ανόητο να κόβουν αγωνίσματα από τον στίβο, είναι γελοίο, πρέπει να αντιδράσει η IAAF», είπε ο Τζαμαϊκανός παγκόσμιος ρέκορντμαν.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Στους «8» και ο Φίλιππος

Στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας προκρίθηκε ο Φίλιππος Βέροιας, που επιβλήθηκε του Δούκα με 29-24 στο Δαΐς. Σήμερα (19.00) θα προκύψει η όγδοη ομάδα που θα συμπληρώσει το παζλ, από τον νικητή του αγώνα του Διομήδη Αργους με τον ΓΑΣ Κιλκίς στη Νέα Κίο. Οι υπόλοιπες ομάδες των προημιτελικών είναι οι: ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Αναγέννηση Βύρωνα, Φοίβος Συκεών, Ποσειδώνας Λουτρακίου, Αερωπός Εδεσσας.

ΚΑΤΑΡ – ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μνημείο «πεσόντων»

Ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ του 2022, θα χτιστεί ένα μνημείο προς τιμήν των νεκρών εργατών που έχουν χάσει τη ζωή τους στα εργοτάξια της χώρας για την κατασκευή των σταδίων της διοργάνωσης. Οι νεκροί ήδη έχουν φτάσει τους 900.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή