Το «αντίο» του Ερίκ Αμπιντάλ

Το «αντίο» του Ερίκ Αμπιντάλ

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Γάλλος άσος του Ολυμπιακού, Ερίκ Αμπιντάλ επιβεβαίωσε σε συνέντευξη Τύπου στο «Γ. Καραϊσκάκης» την αποχώρηση του από την αγωνιστική δράση για προσωπικούς λόγους, τονίζοντας ότι ένιωσε πως ήρθε η κατάλληλη στιγμή για το «αντίο» και για το άμεσο μέλλον σκοπεύει να περάσει λίγο χρόνο με την οικογένεια του, πριν πάρει την απόφαση του για το ποιο θα είναι το επόμενο βήμα του.

Αποκάλυψε ότι έχει πρόταση από την Μπαρτσελόνα και πως έχει κάνει κάποιες συζητήσεις με τον Ολυμπιακό για να επιστρέψει στους «ερυθρόλευκους» με άλλο πόστο.

«Αποχωρώ για προσωπικούς λόγους. Ο επαγγελματίας ξέρει το πότε και το που. Είπα στον πρόεδρο ότι θα δώσω τα πάντα μέχρι τον Δεκέμβρη και μετά θα αποχωρήσω. Θα ξεκουραστώ πρώτα, θα κάτσω με την οικογένεια μου και μετά θα σκεφτώ τι θα κάνω, Όπως είπα έχω προτάσεις και από τον Ολυμπιακό και από την Μπαρτσελόνα. Αλλά χρειάζομαι χρόνο για ξεκουραστώ και να αποφασίσω» τόνισε.

Σχετικά με τον προσεχή αγώνα κόντρα στην Καλλονή είπε: «Δεν είμαι σε θέση να δώσω συμβουλές στους παρευρισκόμενους. Είναι επαγγελματίες και συμπαίκτες μου. Πρέπει πάντα να είμαστε ενωμένοι για να πετύχουμε τους στόχους μας. Θα συζητήσουμε με τον Πιερ και τον Κριστιάν αν κόντρα στην Καλλονή είναι το τελευταίο μου ματς. Αλλά δεν έχω και πολλά περιθώρια αφού με περιμένουνε…».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή