Παραμύθια των ημερών

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ευχάριστα Χριστούγεννα θα περάσουν οι οπαδοί των τριών πρωτοπόρων της βαθμολογίας. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, με τον «αέρα» της κορυφής, θα ξεχάσουν την αγχωτική νίκη στη Λιβαδειά. Oπως και τις δύο ήττες, στην Ξάνθη και στα Γιάννενα.

Οι Ολυμπιακοί, με την «πεντάρα» στη Μυτιλήνη, θα «σβήσουν» τις άσχημες εμφανίσεις των τελευταίων αγώνων και θα ελπίζουν πως οι «κακές μέρες» πέρασαν ανεπιστρεπτί. Μόνο που τα κενά που παρουσιάζει η ομάδα τους, από την αρχή της περιόδου, δεν έχουν καλυφτεί.

Οι Παναθηναϊκοί βλέπουν τη βαθμολογία, κάνουν υπολογισμούς και έχοντας τους δύο στη Λεωφόρο, πιστεύουν πως μπορεί να κόψει η ομάδα τους πρώτη το νήμα. Αρκεί μόνο το «μέτρημα» να μην έχει απρόσμενες απώλειες.

Εκεί όμως που συμφωνούν και οι τρεις είναι πως περιμένουν τα… δώρα των εορτών. Και γι’ αυτούς δεν είναι τίποτε άλλο από μεταγραφές. Δεν έχουν άδικο, αφού και οι τρεις χρειάζονται ενισχύσεις σε καίριες θέσεις.

Τώρα κατά πόσον αυτές θα γίνουν, αλλά κι αν πραγματοποιηθούν, κατά πόσον θα αποδειχθούν χρήσιμες, είναι ένα θέμα στο οποίο κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος. Γιατί, ειδικά στη χειμερινή περίοδο, οι παίκτες που υπάρχουν δεν μπορεί να θεωρηθούν από τα… πάνω ράφια.

Οι μεταγραφές θα είναι το πρώτο θέμα για Τύπο και οπαδούς. Αυτά είναι τα… ευχάριστα. Τα δυσάρεστα, είναι πως η Νίκη Βόλου, αλλά και άλλες ομάδες, αδυνατούν να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους, κάτι που αποτελεί δυστυχώς… μονόστηλο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή