Αποχωρεί η Νίκη Βόλου, «ανάσα» για Εργοτέλη

Αποχωρεί η Νίκη Βόλου, «ανάσα» για Εργοτέλη

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η 16η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας χαρακτηρίστηκε από την υπόθεση της Νίκης Βόλου, της οποίας η συμμετοχή στη συνέχεια του πρωταθλήματος κρέμεται από μια κλωστή. Ο απερχόμενος ιδιοκτήτης της ομάδας, κ. Ανδρέας Πάτσης, έδωσε προθεσμία στην ερασιτεχνική Νίκη Βόλου να βρει επενδυτή ώς σήμερα, ειδάλλως θα οδηγήσει την ομάδα σε εκκαθάριση και κατ’ επέκταση διάλυση με συμμετοχή της στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα. Επωφελημένος από το ζήτημα της Νίκης Βόλου, της οποίας οι ποδοσφαιριστές έχουν στην πλειονότητά τους αποχωρήσει, ήταν ο Παναιτωλικός, ο οποίος κέρδισε στα χαρτιά με 0-3.

Στο αγωνιστικό σκέλος ξεχώρισε η νίκη του Εργοτέλη επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 1-0, φέρνοντας χαμόγελα στις τάξεις των Κρητικών. Οι «κιτρινόμαυροι» προέρχονταν από σερί αρνητικών αποτελεσμάτων, έχοντας πέντε ήττες στα τελευταία έξι παιχνίδια. Η νίκη προσφέρει μια βαθμολογική ανάσα, διατηρώντας μεν τον Εργοτέλη στην επικίνδυνη ζώνη, δίνοντας ωστόσο μια νότα αισιοδοξίας στον σύλλογο.

Στο ντέρμπι της Κρήτης που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο ανάμεσα σε Πλατανιά και ΟΦΗ έφερε σύγκρουση των οπαδών ΟΦΗ με την αστυνομία στις κερκίδες, και νίκη των Χανιωτών χάρη σε ένα γκολ του Τετέ λίγο πριν από το τέλος του παιχνιδιού. Σε οριακή κατάσταση βρίσκεται και ο ΟΦΗ τόσο βαθμολογικά (τέταρτος από το τέλος) όσο και διοικητικά, ψάχνοντας την οριστική λύση στα οικονομικά του ζητήματα.

Πανιώνιος και Ατρόμητος χάρισαν θέαμα και γκολ με το τελικό 2-2 να αναδεικνύει το άστρο του Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος καθήλωσε τηλεθεατές και παρευρισκόμενους με τις εντυπωσιακές ποδοσφαιρικές του αρετές. Πορεία πρωταθλητισμού πραγματοποιεί ο Αστέρας που επικράτησε στην Τρίπολη της φορμαρισμένης Ξάνθης με 2-1, πετυχαίνοντας γκολ καρμπόν με τους Γιαννιώτα και Μάσα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή