Αγγελίδης: Ενοχλεί ο ΠΑΟΚ στην 1η θέση

Αγγελίδης: Ενοχλεί ο ΠΑΟΚ στην 1η θέση

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Γιορτές στην κορυφή της βαθμολογίας θα κάνει ο ΠΑΟΚ μετά τη νίκη του επί του Λεβαδειακού (1-2), έχοντας ωστόσο σε απόσταση αναπνοής τον Ολυμπιακού που «πέρασε» από τη Μυτιλήνη με την εντυπωσιακή νίκη με 5-0 επί της Καλλονής. Την επομένη της αναμέτρησης στη Βοιωτία, ο πρόεδρος της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Ιάκωβος Αγγελίδης εξέδωσε γραπτή δήλωση όπου αναφέρθηκε στη διαιτησία της τελευταίας αγωνιστικής υποχρέωσης του ΠΑΟΚ.

«Η παρουσία του ΠΑΟΚ στην πρώτη θέση είναι δεδομένο ότι ενοχλεί. Η αντίδραση ενός συστήματος που κατηγορείται επίσημα πια από τις δικαστικές αρχές είναι ανελέητη. Πρέπει να γνωρίζουν και οι Ελληνες διαιτητές πως ο ΠΑΟΚ θα κυνηγήσει μέχρι τέλους την εξαφάνιση όσων παρείχαν εξυπηρετήσεις σε σκιώδη αφεντικά, όταν με το καλό σύντομα αποκαλυφθούν τα ονόματα των κατηγορουμένων», ανέφερε ανάμεσα σε άλλα ο κ. Αγγελίδης.

Ανακοίνωση εξέδωσε και η ΠΑΕ Λεβαδειακός, όπου με αρκετή δόση ειρωνείας, υπογραμμίστηκε: «Η Παναγιά έβαλε το χέρι της. Δικαιώθηκε ο προπονητής του ΠΑΟΚ και εισακούστηκαν οι προσευχές του καθώς "τυφλώθηκαν" διαιτητής και επόπτης. Καλά Χριστούγεννα! Κι εμείς χριστιανοί είμαστε Παναγιά μου».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στήριξης προς τους ποδοσφαιριστές των πρωταθλητών Ελλάδας: «Είμαστε στο πλευρό σας κάθε μέρα. Να ξεκουραστείτε αυτές τις ημέρες και να γυρίσετε με καθαρό μυαλό για να πετύχουμε τους στόχους μας! Εμείς σας αγαπάμε και σας στηρίζουμε. Ζήτω ο Ολυμπιακός».

Στην τελική ευθεία έχει μπει το θέμα του αντικαταστάτη του Ερίκ Αμπιντάλ, ο οποίος αποχώρησε από την ενεργό δράση. Πρώτος στόχος είναι ο 33χρονος διεθνής Πορτογάλος στόπερ, Ρικάρντο Κόστα, που ανήκει στην Αλ Σαλίγια του Κατάρ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή