Αποχώρηση με καταγγελίες στον Αρη

Αποχώρηση με καταγγελίες στον Αρη

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με μία μακροσκελή ανακοίνωση ο Γιώργος Γαλανός αποχώρησε από το ποδοσφαιρικό τμήμα του Αρη, καταγγέλλοντας «λυσσαλέα χτυπήματα από το παρακράτος του Αρη που ζει και βασιλεύει», ενώ έκανε επίθεση και στον Super 3 για την προ ημερών τοποθέτηση του συνδέσμου.

Ο Αρης παραμένει εγκλωβισμένος στην εσωστρέφειά του, στα εσωτερικά προβλήματά του και στην αχόρταγη δίψα συγκεκριμένων ατόμων να έχουν «καρέκλες». Αυτά άλλωστε οδήγησαν τους «κίτρινους» στη Φούτμπολ Λιγκ 2 και όχι τόσο τα χρέη. «Από την πρώτη στιγμή που ξεκινήσαμε, δεχτήκαμε και δεχόμαστε λυσσαλέα χτυπήματα απ’ όλο αυτό το σιχαμένο παρακράτος του Αρη, που νομίζαμε ότι σε μεγάλο βαθμό είχε καθαρίσει. Το παρακράτος ζει και βασιλεύει και δυστυχώς ο πρώτος πυλώνας που θέσαμε εξαρχής και μιλήσαμε για ενότητα δεν μπόρεσε να πραγματοποιηθεί. Κατά τη γνώμη μας, φυσικά και υπάρχουν προβλήματα, αλλά αμελητέα και ανάξια λόγου για να προκαλούν όλο αυτό που γίνεται καθημερινά εδώ και 3,5 μήνες», ανέφερε ο Γαλανός στην ανακοίνωσή του. Είχε προηγηθεί η απόφασή του να μην πληρώσει τους παίκτες για τον Νοέμβριο και την εξόφληση του Δεκεμβρίου, με αφορμή το γεγονός ότι ο Α.Σ. Αρης έδωσε νέα προθεσμία στην κατάθεση επενδυτικών προτάσεων. Θεώρησε ο Γαλανός ότι εμπαίζεται και πήρε την απόφαση να μην προχωρήσει σε πληρωμές και να αποχωρήσει.

Λίγες ώρες αργότερα, το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη συναντήθηκε με εκπρόσωπο του ομογενούς επιχειρηματία Αλεξ Κάλας, αδελφό του πρώην προπονητή, Δημήτρη Καλαϊτζίδη. Ο εκπρόσωπος του Κάλας κατέθεσε έγγραφη πρόταση, ενώ ήδη υπάρχει πρόταση και από τον Ισπανό, Λουίς Ολιβερ. Την «καυτή πατάτα» έχουν στα χέρια τους οι διοικούντες του Ερασιτέχνη Αρη, που καλούνται να αποφασίσουν ποιος θα είναι επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος από εδώ και στο εξής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή