Σπάει κάθε… φράγμα ο Μπέιλ

2' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την… μπάνκα στον αέρα απειλεί να τινάξει το ερχόμενο καλοκαίρι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού σύμφωνα με την καλά πληροφορημένη σε θέματα της Ρεάλ Μαδρίτης εφημερίδα As, οι Αγγλοι σκοπεύουν να προσφέρουν ούτε λίγο ούτε πολύ 153 εκατ. ευρώ (δηλαδή 120 εκατ. λίρες Αγγλίας) στους Ισπανούς για την απόκτηση του Ουαλλού διεθνούς άσου.

Οπως τονίζει η ισπανική αθλητική εφημερίδα, ο Μπέιλ έχει ρήτρα αγοράς 1 δισ. ευρώ στο συμβόλαιό του, όμως εικάζεται ότι η διοίκηση της Ρεάλ είναι διατεθειμένη να τον πωλήσει προς ένα τόσο σεβαστό ποσό όσο αυτό που οι Γκλέιζερς, ιδιοκτήτες της Γιουνάιτεντ, φέρονται έτοιμοι να δαπανήσουν.

Μάλιστα δημοσκόπηση μεταξύ πλέον των 30.000 αναγνωστών της ιστοσελίδας της As έδειξε ότι η πλειονότητα των φίλων της Ρεάλ (54%) επιλέγει να φύγει ο Μπέιλ από την ομάδα αν η προσφορά που θα έρθει στους Μαδριλένους είναι πάνω από 150 εκατ. ευρώ.

Ηδη ο πρώην παίκτης της Τότεναμ έχει το ρεκόρ της ακριβότερης μεταγραφής στον κόσμο από το καλοκαίρι του 2013 όταν κόστισε στη Ρεάλ περί τα 100 εκατ. ευρώ, αν και για να μην… γκρινιάζει ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε ανακοινωθεί ότι κόστισε 3 εκατ. λιγότερα από τον Πορτογάλο (91 εκατ. έναντι 94 εκατ. του Ρονάλντο). Στον ενάμιση χρόνο του στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» ο Ουαλλός εξτρέμ έχει ήδη κατακτήσει τέσσερα τρόπαια, με πιο πρόσφατο το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων το περασμένο Σάββατο στο Μαρόκο. Σε 66 επίσημους αγώνες έχει σημειώσει 33 τέρματα.

Ερωτηθείς σχετικά με πιθανή απόκτηση του Μπέιλ ο τεχνικός της Γιουνάιτεντ, Λούις Φαν Χάαλ, απέφυγε να πει οτιδήποτε, προς το παρόν.

Την ίδια ώρα στη Μαδρίτη συζητείται πολύ και η πιθανή επιστροφή του Φερνάντο Τόρες από την Τσέλσι στην ομάδα που τον ανέδειξε, την Ατλέτικο Μαδρίτης μέσα στον Ιανουάριο.

Κι ενώ στην Ισπανία η δράση τα Χριστούγεννα περιορίζεται στα μεταγραφικά, στην Αγγλία η δράση επί χόρτου ως γνωστόν δεν σταματά. Ετσι, η Πρέμιερ Λιγκ συνεχίζεται αύριο με μια πλειάδα αγώνων, με πρώτο (στις 2.45 μ.μ) το λονδρέζικο ντέρμπι της πρωτοπόρου Τσέλσι με την εντυπωσιακή για τα δεδομένα της φέτος Γουέστ Χαμ στο Στάμφορντ Μπριτζ.

Στις 5 το απόγευμα θα συναντηθούν η Μπέρνλι με την πολύπαθη φέτος Λίβερπουλ, η Κρίσταλ Πάλας με τη Σαουθάμπτον που θέλει να ξεπεράσει την κάμψη στην απόδοσή της, η Εβερτον με τη Στόουκ, η ουραγός Λέστερ με την Τότεναμ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Νιουκάστλ στο μεγαλύτερο ματς από πλευράς ονομάτων, η Σάντερλαντ με τη Χαλ, η Σουόνσι με την Αστον Βίλα και η Γουέστ Μπρομ με την πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι.

Τέλος στις 7.30 το βράδυ θα αναμετρηθούν στο Εμιρεϊτς η έκτη στη βαθμολογία Αρσεναλ με την άρτι αναδυθείσα από την επικίνδυνη ζώνη ΚΠΡ σε ένα ακόμη ντέρμπι του Λονδίνου.

Αγωνιστική υπάρχει αύριο και μεθαύριο και στο Βέλγιο, με σημαντικότερη την αναμέτρηση της Αντερλεχτ με τη Βέστερλο αύριο βράδυ στις Βρυξέλλες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή