Ανάκληση… ηρεμίας πριν από το ντέρμπι

Ανάκληση… ηρεμίας πριν από το ντέρμπι

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε κλίμα απόλυτης πόλωσης όπως έχει διαμορφωθεί από την περσινή περίοδο και συνεχίζεται με συνέπεια από τους ιδιοκτήτες των ΚΑΕ Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, θα διεξαχθεί το πρώτο ντέρμπι των «αιωνίων» αντιπάλων στο πρωτάθλημα, το ερχόμενο Σάββατο, στο ΣΕΦ.

Η… αλληλοεξόντωση των αδελφών Αγγελόπουλων και του Δ. Γιαννακόπουλου, μέσω ανακοινώσεων, συνεχίστηκε από την πλευρά των «πρασίνων», που ζητούν να εφαρμοσθεί η πρόσφατη απόφαση του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ για τη συμμόρφωση του Γ. Αγγελόπουλου στη δημόσια ανάκληση των δηλώσεων που είχε κάνει κατά του ιδιοκτήτη του ΠΑΟ, την 1η Οκτωβρίου. Ο Παναθηναϊκός υποστηρίζει ότι «δεν υπάρχει καμία ανάκληση και πουθενά δεν διαβάσαμε ή ακούσαμε δήλωση ανάκλησης, ενώ παράλληλα η ΚΑΕ Ολυμπιακός (ανεπίσημα βέβαια) διαψεύδει διαρκώς ότι συνέβη κάτι τέτοιο στον αθλητικό δικαστή, από τον οποίο απαλλάχθηκε ο Γ. Αγγελόπουλος. Τα όσα απαράδεκτα και συκοφαντικά είχαν ειπωθεί δημόσια, επιβάλλεται να ανακληθούν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο». Παράλληλα, ο Δ. Γιαννακόπουλος δέχτηκε και νέα ποινή απαγόρευσης εισόδου και παρουσίας στα γήπεδα για 10 μήνες και πρόστιμο 64.000 ευρώ, επειδή παρακολούθησε το αγώνα Παναθηναϊκός – Ρέθυμνο (9/11), παρά την προηγούμενη απαγόρευση που του είχε επιβληθεί.

• Συνάντηση με τους Παπανικολάου, Κουφό, Καλάθη, Αντετοκούνμπο που αγωνίζονται στο ΝΒΑ, είχε το τελευταίο δεκαήμερο, ο τεχνικός της Εθνικής ομάδας, Φώτης Κατσικάρης. Στη συνάντηση με τον Κουφό που είχε αρνηθεί την ύστατη στιγμή την κλήση του για το Παγκόσμιο κύπελλο, το προηγούμενο καλοκαίρι, ο Κατσικάρης ζήτησε νέες διευκρινίσεις για εκείνη την απόφαση του ομογενούς σέντερ και ξεκάθαρη εξήγηση για τις μελλοντικές προθέσεις του, ενόψει του Ευρωμπάσκετ του 2015. Ο παίκτης των Μέμφις Γκριζλς, όπως έγραψε πρόσφατα η «Κ», επανέλαβε ότι προσωπικό θέμα τον κράτησε μακριά από την Εθνική και ζήτησε άδεια από την προετοιμασία, λόγω του γάμου του, τον επόμενο Ιούλιο. Ο Κατσικάρης ζήτησε να έχει απευθείας επικοινωνία με τον παίκτη, χωρίς κανέναν άλλο μεσάζοντα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή