Ο Καλτσάς της Βέροιας στόχος του Παναθηναϊκού

Ο Καλτσάς της Βέροιας στόχος του Παναθηναϊκού

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η επιμονή του Παναθηναϊκού να χτίσει την ομάδα του πάνω σε ελληνικές βάσεις φέρνει στο στόχαστρό του ακόμη έναν ταλαντούχο εκπρόσωπο της νέας γενιάς των Ελλήνων ποδοσφαιριστών. Φύσσας, Βόκολος και Αναστασίου θεωρούν τον 24χρονο Νίκο Καλτσά μια καλή επένδυση για το μέλλον και με δεδομένο ότι το συμβόλαιο με τη Βέροια λήγει το καλοκαίρι, το όνομά του είναι ψηλά στη λίστα του Παναθηναϊκού.

Προς το παρόν το ενδιαφέρον είναι φιλολογικό, αλλά επειδή από τον Ιανουάριο έχει το δικαίωμα ο Καλτσάς να μιλήσει με άλλη ομάδα, θεωρείται σίγουρο ότι οι «πράσινοι» θα κάνουν σύντομα κίνηση για να συμφωνήσουν μαζί του από τώρα για το καλοκάιρι.

Ενδιαφέρον υπάρχει και για τον Γιώργο Γκαλίτσιο. Το συμβόλαιό του με τη Λόκερεν λήγει σε 6 μήνες και θεωρείται καλή περίπτωση για να καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας ή, ακόμη, εναλλακτική λύση για στόπερ. Ο 28χρονος αμυντικός βρίσκεται στην Ελλάδα λόγω των εορτών και μιλώντας στον Nova Σπορ FM άφησε το θέμα ανοιχτό: «Το συμβόλαιό μου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, δεν γνωρίζω κάτι για τον Παναθηναϊκό. Προτεραιότητα έχει η Λόκερεν, θα συζητήσουμε για την ανανέωση του συμβολαίου μου, όμως υπάρχει χρόνος ακόμα. Στόχος κάθε Ελληνα που αγωνίζεται στο εξωτερικό είναι να συνεχίσει έξω. Ομως στο ποδόσφαιρο δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει».

Πολύ σύντομα, ο Παναθηναϊκός θα ξεκινήσει συζητήσεις και με άλλους παίκτες από το ρόστερ του. Μετά τους Λαγό, Καρέλη, Τριανταφυλλόπουλο και Ντίνα, που έχουν ήδη υπογράψει, σειρά θα πάρουν άμεσα και οι Κλωναρίδης, Χουχούμης, με τους Δώνη και Ρισβάνη να είναι οι επόμενοι στη λίστα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή