Δισταγμός για Κατσουράνη, σε πρώτο πλάνο το γήπεδο

Δισταγμός για Κατσουράνη, σε πρώτο πλάνο το γήπεδο

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η επιστροφή του Κώστα Κατσουράνη στην ΑΕΚ, παρά το γεγονός πως φάνταζε δεδομένη πριν από λίγο καιρό φαίνεται να μη γίνεται πραγματικότητα. Παρότι υπάρχουν ακόμη μικρές πιθανότητες για να ντυθεί ξανά ο παίκτης στα κιτρινόμαυρα, η περίπτωση φαίνεται να εγκαταλείπεται έστω κι αν είναι δεδομένη η επιθυμία του Τραϊανού Δέλλα να συνεργαστεί ξανά με τον πρώην συμπαίκτη του στην ΑΕΚ και την Εθνική ομάδα.

Ο Κατσουράνης επιθυμεί να αγωνιστεί ξανά στην Ενωση ακόμα και για έξι μήνες, ωστόσο στη διοίκηση της ομάδας δεν φαίνονται ιδιαίτερα θερμοί σε αυτή την περίπτωση. Από τη μία η πιθανή αντίδραση μερίδας του κόσμου και από την άλλη η προοπτική απόκτησης παικτών που μπορούν να προσφέρουν και μελλοντικά στην ΑΕΚ δημιούργησαν σκέψεις. Τηρουμένων των αναλογιών, ωστόσο, ο Κατσουράνης είναι ένας παίκτης που μπορεί να βοηθήσει άμεσα την ομάδα, ιδίως στον καθοριστικό αγώνα Κυπέλλου της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο στις αρχές της νέας χρονιάς, που θα κρίνει πέραν της πρόκρισης στην επόμενη φάση και την ψυχολογία της ΑΕΚ ενόψει της επανόδου της στη Σούπερ Λίγκα.

Στο θέμα του γηπέδου, μετά την κλιμάκωση της έντασης και τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο δημοτικό Συμβούλιο της Νέας Φιλαδέλφειας, η ΑΕΚ θα συναντηθεί με τον δήμαρχο κ. Αρη Βασιλόπουλο, προκειμένου να συζητηθούν οι διαφωνίες επί του σχεδίου της «Αγιά Σοφιάς». Η ΑΕΚ θα εκπροσωπηθεί στη συνάντηση από την ΠΑΕ, την Ερασιτεχνική, την κατασκευαστική εταιρεία και από τους ιθύνοντες της «Δικέφαλος 1924», με την ελπίδα να υπάρξει ταύτιση απόψεων.

• Ο Αρης Σοϊλέδης προπονήθηκε κανονικά για πρώτη φορά μετά τον πολύμηνο τραυματισμό του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή