Σύντομα

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΠΑΣΚΕΤ

Με φόντο τα πλέι οφ

Mε τον σημερινό αγώνα της ΑΕΚ με το Ρέθυμνο στο ΟΑΚΑ (17.00) ολοκληρώνεται η 11η αγωνιστική της Α1 ανδρών. Το Ρέθυμνο πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα με επτά νίκες και τρεις ήττες σε δέκα παιχνίδια, ενώ η Ενωση παρουσιάζει αρκετές αυξομειώσεις στην απόδοσή της, μετρώντας τέσσερις νίκες και έξι ήττες. Οι δύο ομάδες είχαν βρεθεί αντιμέτωπες και στο Κύπελλο πριν από περίπου τρεις μήνες, με την ΑΕΚ να αναδεικνύεται νικήτρια με 81-78.

ΒΟΛΕΪ

«Μάχες» στο φιλέ

Η αναμέτρηση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με τον Παναθηναϊκό ξεχωρίζει στη 10η αγωνιστική της Α1 ανδρών που θα αρχίσει σήμερα και θα ολοκληρωθεί αύριο. Το πρόγραμμα: 18.00: Ολυμπιακός – Φοίνικας Σύρου, Εθνικός Αλεξ. – Παναθηναϊκός, 19.30: Ενωση Τούμπας – Ορεστιάδα, 20.30: Αρης – Λαμία. Αύριο: 19.00: ΠΑΟΚ – Κηφισιά, ΑΕΚ – Παμβοχαϊκός.

ΑΓΓΛΙΑ

Γιορτές στη σέντρα

Η παραδοσιακή «boxing day» στην Αγγλία αναμένεται να προσφέρει πολλές συγκινήσεις και φέτος. Η σημερινή 19η αγωνιστική έχει αρκετές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις και ένα ντέρμπι ανάμεσα στην Τότεναμ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (13.00), 15.05: Σαουθάμπτον – Τσέλσι, 16.00: Γουέστ Χαμ – Αρσεναλ, 16.00: ΚΠΡ – Κρίσταλ Πάλας, Μάντσεστερ Σίτι – Μπέρνλι, Αστον Βίλα – Σάντερλαντ, Στόουκ – Γουέστ Μπρόμιτς, Χαλ – Λέστερ, 17.15: Νιουκάστλ – Εβερτον. Αύριο: 21.00: Λίβερπουλ – Σουόνσι. Επίσης, για τη 18η αγωνιστική της Σκωτίας, η Ινβερνές θα υποδεχτεί σήμερα (16.00) την Αμπερντίν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή