Ενσωματώνεται ο Ταυλαρίδης

Ενσωματώνεται ο Ταυλαρίδης

1' 55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την πρώτη του προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» θα κάνει αύριο το πρωί ο Στάθης Ταυλαρίδης, απόκτημα – έκπληξη του Παναθηναϊκού από τον Ατρόμητο. Η ομάδα του Περιστερίου ανακοίνωσε τη μεταγραφή και ο 35χρονος στόπερ θα πραγματοποιήσει με καθυστέρηση αρκετών χρόνων ένα παιδικό του όνειρο. Είναι από μικρός οπαδός του Παναθηναϊκού και πίεσε πολύ τη διοίκηση της πρώην ομάδας του για να μη χάσει ξανά την ευκαιρία που είχε χάσει λίγα χρόνια νωρίτερα, όταν αγωνιζόταν στη Γαλλία και η μεταγραφή του στους «πράσινους» δεν είχε ολοκληρωθεί παρά την προσωπική του επιθυμία.

Ο Ταυλαρίδης υπέγραψε συμβόλαιο 1,5 έτους, πέρασε από εργομετρικές εξετάσεις, είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση κι αν κρίνει ο Αναστασίου ότι προσαρμόστηκε στο νέο του περιβάλλον, θα τον υπολογίζει για τον αγώνα με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα. Επίκειται κι άλλη μία μεταγραφή στόπερ, με τον Ροντρίγκεζ της Ελλάς Βερόνα να παραμένει πολύ ψηλά στη λίστα.

Πέρα από την απόκτηση του Ταυλαρίδη, ο Παναθηναϊκός έκανε κι άλλη μία κίνηση για να ενισχύσει τον ελληνικό κορμό του, ερχόμενος από τώρα σε συμφωνία με τον Νίκο Καλτσά για το καλοκαίρι. Το συμβόλαιο του 24χρονου αρχηγού της Βέροιας ολοκληρώνεται τον Ιούνιο και επέλεξε τον Κυπελλούχο για να συνεχίσει την καριέρα του, παρότι ΠΑΟΚ και ΑΕΚ είχαν δείξει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Ο Δώνης δεν γυμνάστηκε χθες λόγω ίωσης και είναι αμφίβολος για την Κυριακή. Ο Νάνο συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα, αλλά πάει καλά κι αν συνεχίσει έτσι, ίσως είναι στην αποστολή. Ο Ατζαγκούν παραμένει με άδεια στη Νιγηρία, ενώ ο Στιλ επέστρεψε από την Αγγλία και έκανε προπόνηση παρέα με τον… Καπίνο, ο οποίος είναι στην Ελλάδα και προπονήθηκε με την πρώην ομάδα του για να μη μείνει αδρανής στο διάστημα των γιορτών. Τα εργομετρικά τεστ ολοκληρώθηκαν, με το β΄ γκρουπ των παικτών να κάνει χθες τις απαραίτητες εξετάσεις.

• Περισσότερα από 70 παιδιά από το «Χαμόγελο του Παιδιού», τα «Παιδικά Χωριά SOS», το «Κέντρο Κοινωνικής Φροντίδας Εστία» και το «Κέντρο Βρεφών Μητέρα» υποδέχθηκαν χθες οι παίκτες του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καλαφάτης». Τα παιδιά παρακολούθησαν μέρος της προπόνησης, μίλησαν και φωτογραφήθηκαν με τους παίκτες, πήραν αυτόγραφα και αναμνηστικά, όπως και πολλά δώρα από τους χορηγούς της ομάδας.

• Στην 6η θέση του δικού της top-10 κατέταξε τη Θύρα 13 για το 2014 η ιστοσελίδα «Ultras World», η οποία ασχολείται με την οπαδική κουλτούρα σε όλο τον κόσμο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή