Πρόωρη ενίσχυση για την ΑΕΚ

Πρόωρη ενίσχυση για την ΑΕΚ

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η αναμενόμενη ενίσχυση της μεσαίας γραμμής ήρθε για την ΑΕΚ με μεταγραφή έκπληξη εκ Σουηδίας. Ο Γιάκομπ Γιόχανσον, πρώην μέσος της Γκέτεμποργκ και διεθνής με την εθνική ομάδα των Σκανδιναβών, αποτέλεσε τον ποδοσφαιριστή που περίμενε η Ενωση και θα κληθεί να δώσει τις λύσεις στον νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής. «Δεν κουράζεται ποτέ, τρέχει ακατάπαυστα», ανέφερε ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ Λουέι Τσάνκο. Στην ΑΕΚ, εκτιμούν πως ο Γιόχανσον θα είναι σε θέση να αγωνιστεί ως βασικός στον κρίσιμο αγώνα Κυπέλλου με τον Ατρόμητο τη μεθεπόμενη Πέμπτη, με τους Περιστεριώτες να έχουν πλέον στο δυναμικό τους τον Κώστα Κατσουράνη.

Μετά την απόκτηση του Σουηδού μέσου, στην ΑΕΚ στρέφουν τη μεταγραφική τους προσοχή στην απόκτηση ενός «καθαρού» επιθετικού, θέση στην οποία η Ενωση πάσχει όπως απεδείχθη από τα έως τώρα παιχνίδια. Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς έχει καταρτίσει μια λίστα στόχων από την οποία θα ξεχωρίσει τις πιο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις για τη γραμμή κρούσης της ΑΕΚ.

Οι παίκτες επέστρεψαν στις προπονήσεις και κατόπιν απόφασης του Τραϊανού Δέλλα δεν θα υπάρχει ρεπό την Πρωτοχρονιά. Ο Αλεξ Ντακόλ ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ με άδεια λείπει ο τραυματίας Μιγκέλ Ανχελ Κορδέρο.

Κάλεσμα του δημάρχου

Στα του γηπέδου, ο δήμαρχος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, Αρης Βασιλόπουλος, αφού ακύρωσε την προγραμματισμένη για χθες συνάντηση του δήμου με τους φορείς της ΑΕΚ, απηύθυνε ανοικτό κάλεσμα δημοτικού συμβουλίου, ζητώντας από τους πολίτες φίλους της ΑΕΚ να περιφρουρήσουν τη διαδικασία. «Σας καλούμε να παρευρεθείτε για να υπερασπιστούμε τη δημοκρατία και να δηλώσουμε, μέσα από την έμπρακτη συμπαράσταση και αλληλεγγύη, την καταδίκη κάθε προσπάθειας τρομοκράτησης και φίμωσης των εκλεγμένων οργάνων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Βασιλόπουλος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή