Αναστασίου: Είμαστε ανώτεροι

Αναστασίου: Είμαστε ανώτεροι

1' 47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανώτερο του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ αγωνιστικά αλλά κατώτερο σε επίπεδο νοοτροπίας, χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό ο Γιάννης Αναστασίου, μιλώντας στο ACTION 24. «Μπορεί να ακούγεται εγωιστικό, υπεροπτικό, αλλά αγωνιστικά είμαστε καλύτεροι σαν ομάδα. Η διαφορά είναι στη νοοτροπία. Για εμένα ο Ολυμπιακός ή και ο ΠΑΟΚ, σε ματς με μικρότερες ομάδες έχουν τους παίκτες με τα χαρακτηριστικά και τη νοοτροπία που ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Εμείς αγκομαχούμε για να κερδίσουμε τέτοια παιχνίδια γιατί ενώ έχουμε την ποιότητα, δεν έχουμε τη νοοτροπία» τόνισε ο 42χρονος προπονητής, με την υπόσχεση ότι οι παίκτες του «θα κάνουν τα αδύνατα-δυνατά για να φτάσουν την ομάδα εκεί που πρέπει, με σωστή νοοτροπία και με σεβασμό στον εαυτό τους άλλα και στους φιλάθλους».

Ως στόχο έθεσε τη διεκδίκηση μέχρι το τέλος και των δύο τίτλων, όπως και την περαιτέρω εξέλιξη των νεαρών παικτών. Ο Αναστασίου άφησε ανοικτό το θέμα της παραμονής του μετά μια συζήτηση που είχε προ διμήνου με τον κ. Αλαφούζο για να επεκτείνει το συμβόλαιό του, έβαλε «πάγο» στα σενάρια για την επιστροφή του Λέτο, έδειξε ικανοποιημένος από την εικόνα του Νίνη στις προπονήσεις αλλά όπως τόνισε χρειάζεται ακόμα ένα μήνα για να βρει αγωνιστικό ρυθμό, ενώ έδειξε να περιμένει πολλά στη συνέχεια από τον Μπεργκ, έναν παίκτη που δεν επηρεάζει θετικά μόνο την ψυχολογία των συμπαικτών του και των φιλάθλων, αλλά ασκεί επιρροή και στους αντιπάλους.

• Την πρώτη του προπόνηση με τον Παναθηναϊκό θα κάνει σήμερα ο Ταυλαρίδης. Ο 35χρονος στόπερ ανακοινώθηκε χθες και δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή και τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού που μου έδωσαν την ευκαιρία να φορέσω τη φανέλα ενός τόσο μεγάλου Συλλόγου. Δεν μου αρέσει να δίνω υποσχέσεις ούτε να λέω πολλά λόγια. Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να αποδείξω ότι αξίζω να αγωνίζομαι στον Παναθηναϊκό και να δικαιώσω όλους εκείνους που με εμπιστεύτηκαν».

• Τον Αλ. Αρετόπουλο (Τρικάλων) όρισε η ΚΕΔ/ΕΠΟ στον κυριακάτικο αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός. O διαιτητής είχε διευθύνει τον αγώνα Πλατανιάς-ΠΑΟ το 2012 όπου είχε κατά γενική ομολογία κακή διαιτησία εις βάρος των «πρασίνων». Ενα χρόνο πριν, ήταν 4ος διαιτητής στο ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟ 2-1, χωρίς να καταγράψει στο φύλλο αγώνα τα επεισόδια εντός αγωνιστικού χώρου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή