Ψηλά τον πήχυ τοποθέτησε ο Περέιρα στον Ολυμπιακό

Ψηλά τον πήχυ τοποθέτησε ο Περέιρα στον Ολυμπιακό

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νίκες και τίτλοι με τον Ολυμπιακό είναι ο στόχος του Βίτορ Περέιρα, όπως είπε με έμφαση χθες το μεσημέρι κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του στα γραφεία της πειραϊκής εταιρείας. Ο Πορτογάλος τεχνικός δήλωσε έτοιμος να διαχειριστεί την πίεση που υπάρχει πάντα στους «Πειραιώτες». «Αυτό που θέλω και εγώ είναι να συνεχίσω από εκεί που τελείωσα. Δηλαδή να συνεχίσω να κερδίζω πρωταθλήματα, τίτλους, κύπελλα. Ξέρω ότι έχω έρθει σε μία ομάδα η οποία αυτό θέλει να κάνει κάθε χρόνο, να κερδίζει κύπελλα και πρωταθλήματα» είπε χαρακτηριστικά ο Περέιρα, ο οποίος στα δύο χρόνια που ήταν προπονητής της Πόρτο κατέκτησε ισάριθμα πρωταθλήματα.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης ξεκαθάρισε πως ήταν συνειδητή απόφαση η αλλαγή προπονητή. «Δεν έγινε μέσα σε μία μέρα. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να δούμε τον Ολυμπιακό στο τέλος της σεζόν πρωταθλητή. Οταν μία ομάδα σαν τον Ολυμπιακό έχει μεγάλο προϋπολογισμό σε σχέση με τις άλλες ελληνικές ομάδες, δεν πρέπει να αγχωνόμαστε και να έρχεται με δυσκολία ένα αποτέλεσμα. Θεωρώ ότι ήταν ανάγκη να γίνει μία αλλαγή, γιατί ο β΄ γύρος θα είναι πιο δύσκολος. Θέλουμε με κάθε τρόπο αυτή η ομάδα να πάρει το πρωτάθλημα». Για τις μεταγραφικές υποθέσεις, ο κ. Μαρινάκης είπε με νόημα: «Ο Ολυμπιακός χρειάζεται να κάνει κάποια μεταγραφή για να κερδίσει τον Πλατανιά, τον Λεβαδειακό, τον Πανιώνιο που έχουν παιδιά των 750 ευρώ; Χρειάζεται να κάνει μεταγραφές για να κερδίσει τον σημερινό ΠΑΟΚ; Τα έχετε σκεφτεί όλα αυτά τα πράγματα. Εχουμε παίκτες που παίρνουν 1,5 εκατ. ευρώ και 2 εκατ. ευρώ. Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Περέιρα θα δει το ρόστερ και θα επανέλθει για να μας πει τι χρειάζεται. Θα είμαστε εκεί για να στηρίξουμε το πλάνο του».

Χθες, ο Βίτορ Περέιρα έκανε την πρώτη του προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Ο Κώστας Μήτρογλου γυμνάστηκε κανονικά και θα είναι ετοιμοπόλεμος για τον κυριακάτικο αγώνα με την Ξάνθη στα «Πηγάδια».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή