Εκτός δράσης ο Νίνης, στροφή στον Λεβαδειακό

Εκτός δράσης ο Νίνης, στροφή στον Λεβαδειακό

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πολλά χαμόγελα έφερε στον Παναθηναϊκό το εμφατικό 5-0 επί του Εργοτέλη, αλλά και η καλή εμφάνιση, τουλάχιστον στο α΄ ημίχρονο, όμως η εμβόλιμη 18 αγωνιστική και η αυριανή αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό στη Λεωφόρο κλείνει άμεσα το… κεφάλαιο «πανηγυρισμοί».

Ο Σωτήρης Νίνης ήδη τέθηκε εκτός μάχης για δύο εβδομάδες λόγω του τραυματισμού που υπέστη στη διάρκεια της αναμέτρησης της Κυριακής με τον Εργοτέλη. Ο διεθνής μέσος υποβλήθηκε σε μαγνητική, η οποία έδειξε ότι έχει υποστεί ρήξη πρώτου βαθμού έσω πλαγίου στον δεξιό σύνδεσμο.

Η προετοιμασία ξεκίνησε χθες με προπόνηση στο Κορωπί, με τον Μπούι να κάνει ατομικό πρόγραμμα.

«Μετά την εμφάνιση του πρώτου μέρους δεν μπορούμε να πούμε πολλά. Είπα στους παίκτες μου να είναι αποτελεσματικοί, γιατί στα τελευταία ματς δεν κάναμε γκολ τις ευκαιρίες. Πήραμε μια άνετη νίκη. Στο δεύτερο είναι δύσκολο, με το παιχνίδι της Τετάρτης μπροστά, το μυαλό χαλαρώνει. Δεν δώσαμε, όμως, ευκαιρίες στους αντιπάλους. Ημασταν συνεπείς, δώσαμε χρόνο και δοκιμάσαμε κάποια πράγματα. Το ξεχνάμε και πάμε στον αγώνα της Τετάρτης. Εχουμε παίξει αρκετά ημίχρονα καλά και το θέμα είναι η αποτελεσματικότητα. Είναι η πρώτη φορά που βάλαμε πέντε γκολ, σε ένα ημίχρονο μάλιστα, και σίγουρα μπορώ να πω πως ήταν το πιο παραγωγικό», δήλωσε ο Αναστασίου.

Σχετικά με τον σαββατιάτικο αγώνα στη Ν. Σμύρνη με τον Πανιώνιο, ο Παναθηναϊκός ζήτησε εισιτήρια, όμως οι θύρες των φιλοξενουμένων στο γήπεδο των «κυανέρυθρων» είναι κλειστές ελλείψει αδείας. Ως εκ τούτου, το παιχνίδι θα γίνει δίχως την οργανωμένη παρουσία οπαδών του Παναθηναϊκού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή