Σπουδαία επιτυχία για Εθνικό, ήττα για Ολυμπιακό στο βόλεϊ

Σπουδαία επιτυχία για Εθνικό, ήττα για Ολυμπιακό στο βόλεϊ

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στις «οκτώ» καλύτερες ομάδες του Τσάλεντζ Καπ προκρίθηκε, για πρώτη φορά στην ιστορία του, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης. Χθες, στο κλειστό γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος», νίκησε τη Φάτρα Ζλιν με 3-0 (25-23, 25-15, 25-23). Αντίθετα, ο Ολυμπιακός, σε αγώνα για την 5η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, ηττήθη στο Καζάν από τη Ζενίτ με 0-3 (20-25, 14-25, 19-25) και έχασε και τις ελάχιστες ελπίδες για πρόκριση στο κύπελλο Συνομοσπονδίας.

Οι αθλητές του Εθνικού Αλεξανδρούπολης μπήκαν αποφασισμένοι να κατακτήσουν τα δύο σετ που, σε συνδυασμό με το 3-0 του πρώτου αγώνα, τους έδιναν την πρόκριση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Οι Τσέχοι αντιστάθηκαν στο πρώτο σετ, αλλά τελικά υπέκυψαν. Η συνέχεια ανήκε στους αθλητές του Σάκη Μουστακίδη. Οι παίκτες της Φάτρα Ζλιν διεκδίκησαν το τρίτο σετ, όμως ο Εθνικός έκανε το 3-0 και πήρε και την πρόκριση για τους «οκτώ» της διοργάνωσης. Η ολοκλήρωση της αναμέτρησης βρήκε παίκτες και φιλάθλους να πανηγυρίζουν τη μεγάλη επιτυχία του συλλόγου τους.

Βίοι αντίθετοι για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν κατάφεραν να κάνουν την έκπληξη και να νικήσουν τη Ζενίτ. «Παίζαμε με μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Προσπαθήσαμε να αντεπεξέλθουμε στην πίεση του σερβίς. Αν ήμασταν πιο προσεκτικοί στο τρίτο σετ ίσως να καταφέρναμε κάτι καλύτερο», δήλωσε ο προπονητής, Δημήτρης Καζάζης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή